Ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ και ο Ιβάν

Ο Δικέφαλος κατέκτησε το πιο αντρικό πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το κατέκτησε κόντρα σε όλους και σε όλα.

Το… «είμαστε πια πρωταθλητές», μοιάζει και είναι, πιο επίκαιρο από ποτέ. Οι κόποι τριών ετών, έφεραν καρπούς. Από το βράδυ της Κυριακής 21 Απριλίου 2019, ο ΠΑΟΚ είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Πόσα χρόνια περίμενα να το γράψω… Πόσα χρόνια περίμενα καρτερικά να γράψω για τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος κατέκτησε το πιο αντρικό πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το κατέκτησε κόντρα σε όλους και σε όλα. Δεν είναι μια φράση που απλά χρησιμοποιούμε για να δώσουμε ένα τόνο υπερβολής στην επιτυχία του ΠΑΟΚ.

Είναι η αλήθεια που γνωρίζουν οι αντίπαλοι και το γεγονός, δίνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην επιτυχία που καταγράφει φέτος ο ασπρόμαυρος οργανισμός. Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας, λαθών (του ίδιου του ΠΑΟΚ) και κλοπών, ο Δικέφαλος επέστρεψε στη φυσική του θέση.

Στην πρώτη θέση του βάθρου! Ο Ιβάν Σαββίδης και μαζί του όλοι εργάζονται για τον ΠΑΟΚ αλλά και τα μέλη του ασπρόμαυρου οργανισμού, γιορτάζουν από το βράδυ της Κυριακής την κατάκτηση του 3ου πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!