«Ο ΠΑΟΚ δίνει 7 εκ. για Ολιβέιρα»

Ο Μάριο Μπράνκο δήλωσε σε πορτογαλικά ΜΜΕ ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει τις κινήσεις του για απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο στην Πορτογαλία σημειώνεται ότι ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να προσφέρει 7 εκ. ευρώ στην Πόρτο για το 60% των δικαιωμάτων του.

Η υπόθεση του Πορτογάλου χαφ θεωρείται δύσκολη, αλλά ο ΠΑΟΚ θα το παλέψει γνωρίζοντας ότι στον Ολιβέιρα έχει αρέσει αυτό που ζει στην ομάδα τους λίγους μήνες παραμονής του στην Ελλάδα.

Η ρήτρα αγοράς του από την Πόρτο είχε μπει στα 12 εκ. ευρώ αλλά σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ ο Δικέφαλος ετοιμάζει μια πρόταση με λίγο πάνω από τα μισά χρήματα για να πάρει το 60% των δικαιωμάτων του.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει με 7 εκ. ευρώ να αποκτήσει τον Ολιβέιρα, σε μια μορφή συνιδιοκτησίας, με την Πόρτο, αλλά έχοντας το πάνω χέρι (με 60%-40% στα δικαιώματά του).

Ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας «O Jogo» στέκεται στις επαφές που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο πλευρές, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «O Ολιβέιρα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και η ομάδα ελπίζει πως θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή τη νέα σεζόν, δίνοντας επτά εκατομμύρια ευρώ για να πάρει το 60% των δικαιωμάτων του».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους «Δράκους» έως το 2020.

To θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα αναμένεται να βρεθεί στο προσκήνιο το επόμενο διάστημα, καθώς όπως είχε σημειώσει και ο Μάριο Μπράνκο: «Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε για το νταμπλ, στο τέλος της σεζόν θ’ αποφασίσουμε με την Πόρτο για τον Ολιβέιρα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!