«Γνήσιος captain ως το τέλος» (pic)

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω instagram, η γυναίκα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, Βάσω, αναφέρθηκε στις ξεχωριστές στιγμές του αρχηγού του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα που πέρασε αλλά και στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«We are the Champions… και το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια σου και στον ουρανό της Τούμπας. Και μαζί με τη δική σου καρδιά να συγχρονίζονται και να χτυπούν χιλιάδες ακόμη… Αντρέ, κοίτα τα καταφέραμε! Τα κατάφερες! Και ξέρεις γιατί; Γιατί έδειξες πως… we’ll keep on fighting till the end! Για ένα όνειρο που αξίζει να ζήσεις! Γιατί η δική σου «μάχη» θα είχε νικητή! Γιατί πέρσι έμεινες «ζωντανός» και όρθιος, ένα βήμα πίσω μόνο για να πάρεις φόρα… Βαθιά ανάσα και φύγαμε!

Έβαλες το πόδι στο γκάζι για να διανύσεις την απόσταση για το όνειρο.. κάθε μέρα και πιο κοντά! Κάθε παιχνίδι το είχαμε έλεγες… Και έτσι ήταν… Σβήναμε παιχνίδια, μετρούσαμε μέρες! Αλλά σε μια στροφή το πόδι έφυγε λίγο πιο ψηλά, σαν να έψαχνες να φτάσεις νωρίτερα στο όνειρο! Να το αγγίξεις και να το κάνεις δικό σου! Ήσουν λίγα μέτρα μακριά..

Για την ακρίβεια μόλις εφτά ημέρες… «Ακινητοποιήθηκες» προσωρινά αλλά στα τελευταία μέτρα φρόντισαν να σε τραβήξουν εκείνοι που τράβηξες εσύ μια ολόκληρη χρονιά!

Και στον τερματισμό δεν άντεξες… Αλλά αυτά τα δάκρυα χαράς είναι τα μόνα που σου συγχωρώ! Γιατί εκπλήρωσες το όνειρο σου, παλεύοντας ως γνήσιος captain μέχρι το τέλος..Σε αγαπώ… η γυναίκα σου …..»

 

View this post on Instagram

We are the Champions… και το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια σου και στον ουρανό της Τούμπας. Και μαζί με τη δική σου καρδιά να συγχρονίζονται και να χτυπούν χιλιάδες ακόμη… Αντρέ, κοίτα τα καταφέραμε! Τα κατάφερες! Και ξέρεις γιατί; Γιατί έδειξες πως… we’ll keep on fighting till the end! Για ένα όνειρο που αξίζει να ζήσεις! Γιατί η δική σου «μάχη» θα είχε νικητή! Γιατί πέρσι έμεινες «ζωντανός» και όρθιος, ένα βήμα πίσω μόνο για να πάρεις φόρα… Βαθιά ανάσα και φύγαμε! Έβαλες το πόδι στο γκάζι για να διανύσεις την απόσταση για το όνειρο.. κάθε μέρα και πιο κοντά! Κάθε παιχνίδι το είχαμε έλεγες… Και έτσι ήταν… Σβήναμε παιχνίδια, μετρούσαμε μέρες! Αλλά σε μια στροφή το πόδι έφυγε λίγο πιο ψηλά, σαν να έψαχνες να φτάσεις νωρίτερα στο όνειρο! Να το αγγίξεις και να το κάνεις δικό σου! Ήσουν λίγα μέτρα μακριά.. Για την ακρίβεια μόλις εφτά ημέρες… «Ακινητοποιήθηκες» προσωρινά αλλά στα τελευταία μέτρα φρόντισαν να σε τραβήξουν εκείνοι που τράβηξες εσύ μια ολόκληρη χρονιά! Και στον τερματισμό δεν άντεξες… Αλλά αυτά τα δάκρυα χαράς είναι τα μόνα που σου συγχωρώ! Γιατί εκπλήρωσες το όνειρο σου, παλεύοντας ως γνήσιος captain μέχρι το τέλος..σε αγαπώ ,, η γυναίκα σου ……

A post shared by Vaso_Vergidou Vieirinha (@vaso_vergidou_vieirinha) on


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!