Ένσταση για τη φιέστα του ΠΑΟΚ από ΟΣΦΠ

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι φίλοι μου. Μετά το ανελέητο κυνηγητό του Ολυμπιακού από τη διαιτησία, την κυβέρνηση, τον Θωμά, τον Σωκράτη, τον Πέτρο, τον Γιόχαν, τον Φραντς, για να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στο Tehkan World Cup, ήρθε και ένα δεύτερο ακόμα πιο ισχυρό χτύπημα για να αποδείξει ότι επί εξυγίανσης το ποδόσφαιρο μας έχει κυλιστεί στο βούρκο.

Η προκλητική φιέστα του ΠΑΟΚ την Κυριακή έκανε ακόμα και τους μειλίχιους ανθρώπους του Ολυμπιακού που αγαπούν το άθλημα πιο πολύ απ’ ό,τι ο Μαντούβαλος την νομιμότητα, να βγουν από τα ρούχα τους. Πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια καταπατήθηκε τόσο απροκάλυπτα το πρωτόκολλο απονομής του πρωταθλήματος, χωρίς να τιμωρηθεί κανείς.

Κόντεψαν να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν οι τηλεθεατές, παρακολουθώντας τη γιορτή που οργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ήταν κόντρα στις παραδόσεις και τα ήθη του Χάρβαρντ. Όλοι ξέρουν άλλωστε ότι σύμφωνα με το άρθρο 1, παράγραφος 7 του Ευαγγελίου της γκρανκάσας το τελετουργικό περιλαμβάνει τα εξής:

1) 15λεπτο βίντεο με τις επενδύσεις και τις φιλανθρωπίες του προέδρου την τελευταία εβδομάδα

2) 10λεπτες αυθόρμητες συνεντεύξεις παλαιμάχων για το μεγαλείο του προέδρου-επενδυτή και αποκλειστική δήλωση του Υψηλάντη για τον συγγενή του (στον συμμαθητή του, Μανώλη Γαβαθιώτη)

3) Περιφορά του ιερού κουμπιού του προέδρου και λαϊκό προσκύνημα του θαυματουργού σημειωματάριου του που ξέρει τις απαντήσεις, 2 ώρες πριν τις ερωτήσεις

4) Οι παίκτες παίρνουν θέση για το Pasillo στον πρόεδρο (με τη συνδρομή και των 3.456 δανεικών για να κάνουν μπούγιο)

5) Ο πρόεδρος βάζει ταλκ στα χέρια και ετοιμάζεται με την τεχνική του επολέ ζετέ για την άρση κουπών

6) Ρούφηγμα κοιλιάς για να βγουν καλές οι πρώτες 17.000 φωτογραφίες που θα μοιραστούν στα Μέσα του

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!