Τα έκτροπα στη Νέα Ιωνία!

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκαν έκτροπα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος, αφού οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας… μπούκαραν μέσα στο γήπεδο, στην αρχή του αγώνα και φώναξαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ και τις Θεσσαλονίκης, ενώ πέταξαν και μπουγάτσες μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Αναλυτικά το φύλλο αγώνος αναφέρει:

«1) Στο 8:24 του αγώνα εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο 15 με 20 άτομα, φωνάζοντας το σύνθημα «Γ@μιετ@ι ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη», πετώντας παράλληλα μπουγάτσες εντός του αγωνιστικού χώρου. Το παιχνίδι διεκόπη για ένα 4λεπτο για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και να αποχωρήσουν μόνοι τους οι εισβολείς.

2) Στο 43:53 απεβλήθη η αθλήτρια της Α’ ομάδας Φράγκου Δέσποινα με ΑΔ ΟΧΕ 66959 και αριθμό στολής 3 για επικίνδυνο παιχνίδι. Το δελτίο της αθλήτριας δεν κρατήθηκε.

3) Με το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση και λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της προπονήτριας της Α΄ομάδας, Ναϊσίδου Σοφίας (ΑΜ 038) και του συνοδού της Β ομάδας Χασεκίδη Δημήτριο (ΑΜ2303), ο οποίος απευθυνόμενος στην προπονήτρια της αντίπαλης ομάδας της είπε «άντε φύγε από δω» κι εκείνη φώναξε «αυτός ο καραγκιόζης τι θέλει εδώ;»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!