Το… αντίο του Κουλούρη (pic)

Ο πρώτος σκόρερ της Super League, Ευθύμης Κουλούρης, επέλεξε να αποχαιρετήσει με ένα ιδιαίτερο ποστάρισμα τους ανθρώπους του Ατρομήτου για την φετινή του συνεργασία, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στο ποστάρισμα του:

«Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρόνια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά,σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός(προπονητικό τιμ,ιατρικό τιμ,γυμναστές,αναλυτής,φροντιστές).

Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Κάναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελόπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή !! σε ευχαριστώ Ατρόμητε Εις το επανιδείν φίλοι μου!».

View this post on Instagram

Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρόνια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά,σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός(προπονητικό τιμ,ιατρικό τιμ,γυμναστές,αναλυτής,φροντιστές).Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Καναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελοπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή !! #thankyou#atromitos 🔵⚪️ •Εις το επανιδείν φίλοι μου !💙 @atromitosathinonfc

A post shared by Eythimis Koulouris (@koulou20) on


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!