Έβαψαν ασπρόμαυρα τα Γρεβενά (pics)

Στα χρώματα του ΠΑΟΚ είναι βαμμένο (εξωτερικά) πλέον το δημοτικό στάδιο των Γρεβενών, μετά από πρωτοβουλία Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ της πόλης.

Μάλιστα, ο σύνδεσμος του Δικεφάλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, μετά από κάποια σχόλια που ακολούθησαν της ενέργειάς τους.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Τις τελευταίες μέρες γίναμε αποδέκτες πολλών σχολίων,για την κίνηση μας να βάψουμε κάποιους τοίχους στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας. Οι περισσότερες που ακούσαμε, ήταν αλήθεια,θετικές. Δεν θα σταθούμε όμως σε αυτές.Βρέθηκαν και κάποιες κομπλεξικές μειονότητες να βγάλουν χολή για την κίνηση αυτή… Άλλοι είπαν το γήπεδο είναι της τοπικής ομάδας των Γρεβενών και δεν ήταν σωστό…Άλλοι πως υποστηρίζουν άλλες ομάδες και δεν μπορούν να το βλέπουν…Ακούσαμε από άτομα με χαμηλό πνευματικό επίπεδο,που εκμεταλλευόμενοι την νοητική στέρηση που έχουν,να προκαλούν με αναρτήσεις ώστε να εκμεταλλευτούν και να τσιμπήσουν κανένα 20€, μέσα στο ντόρο που έγινε,από τους μέντορές τους… Μέχρι και τοπικούς δημοσιογράφους που δηλώνουν ντεμέκ ΠΑΟΚ, κάνοντας πολιτική,μέρες που είναι,εναντίον ευυπόληπτων ανθρώπων,γιατί δεν τους είχαν αυτά τα χρόνια στα γραφεία τύπου να καρπώνονται ευρουλάκια,λέγοντας πως τους κάνανε παράπονα ΠΑΟΚτσήδες!!!… Πήραν θέση μέχρι και οι ρουφιάνοι της πόλης,που τρέχανε δικά μας παιδιά στα δικαστήρια,πριν λίγα χρόνια,για να καρπωθούν χρήμα και δημοσιότητα καταστρέφοντας οικογένειες… Μέχρι και γυναίκες ακούσαμε να σχολιάζουν αρνητικά την όλη φάση…

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ-ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ:

1. Το στάδιο ανήκει στο δήμο Γρεβενών και όχι στην τοπική ομάδα της πόλης…

2. Οι κομπλεξικοί αλλόθρησκοι,οι μετρημένοι στα δάχτυλα των ποδιών μας,που δεν μπορούν να το βλέπουν και τους ¨ χαλάει ¨ την αισθητική τους,έχουμε να τους προτείνουμε πρώτα να κοιτάξουν τα παιδιά τους να τα ¨ σώσουν ¨από το να γίνονται ένα-ένα ΠΑΟΚ και μετά ας ασχοληθούν με τα ντουβάρια της πόλης.Απο την ίδρυση και την στέγαση μας σαν λέσχη,στην κοινωνία των Γρεβενών,χάσατε τον ύπνο σας, ¨χάσατε¨ και τα παιδιά σας γιατί όλα γίνανε ΠΑΟΚ! Και όσα δεν έγιναν,γνωρίζετε πολύ καλα μέσα σας,πως στο τέλος θα γίνουν και αυτά…Από εκεί και πέρα,σαν τελική λύση στο απύθμενο κόμπλεξ σας,έχουμε να σας προτείνουμε ΣΟΥΡΩΤΗ (να ενισχύσετε και τον πρόεδρο) ή ξυδάκι…

2+1. Με τοπικά αρδ που δηλώνουν ΠΑΟΚ και με ρουφιάνους που συνεργάζονται λέγοντας ψέμματα, με ΑΜΕΑ που δεν ειναι ΑΜΕΑ,αλλά εκμεταλλεύονται το ότι είναι κρετίνοι,με ένα αξιοθαύμαστο τρόπο,βγάζοντας τζάμπα τον καφέ και την τυρόπιτα της ημέρας,ακόμα και με τις θιγμένες γυναίκες που έχουν απόψη και σχολιάζουν δεξιά και αριστερά,αντί να κοιτάξουν να σταματήσουν οι ίδιες να είναι θίασοι ένα θα πούμε: Ήταν καλύτερα πριν ρε ντουβάρια,τα ντουβάρια του γηπέδου;δεν σας είδαμε ρε θιγμένες παρθένες να κράζετε για τα συνθήματα με βωμολοχίες κάθε είδους,με συνθήματα για όλα τα νέα και παλιά κόμματα,με το ΝΑΤΟ και το κάθε συνδικάτο,με ονόματα πολιτικών κτλ… ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ…Κοπριές,σας πείραξαν που κάποια παιδιά της ασπρόμαυρης πόλης,έκαναν αυτό που είδαν,τα γεμάτα μίσος και τσίμπλα,ματάκια σας..

Για να το τελειώσουμε εδώ,δεν θα αναφερθούμε ξανά πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα:

Όσοι βγάλατε τόσο κόμπλεξ είναι σίγουρο πως θα μας βρείτε,πλέον,απέναντι σας..με κρετίνους και γυναίκες δεν ασχοληθήκαμε ποτέ,ούτε πρόκειται να το κάνουμε τώρα,απλά για κάποιους που το παίζανε ΠΑΟΚ και δεν σεβάστηκαν,ούτε το τρέξιμο που είχαν κάποιοι από εμάς παλιότερα σε δικαστικές αίθουσες στα Γρεβενά,κάνοντας τόσο πόλεμο τις τελευταίες μέρες μην τολμήσουν ξανά να αναφερθούν σε εμας και γενικά στην ΠΑΟΚ,γιατί πισω έχει η αχλάδα την ουρά ΑΡΔ.

Υ.Γ. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ

Υ.Γ.1 ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΥΣΚΟΛΟ…ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ κομπλεξικοί, ΠΑΟΚ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

Υ.Γ.2 ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ,ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Υ.Γ.4 ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΟΥΜΕ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!