«Δεν αφήνουμε τους νεκρούς να ξεχαστούν!»

Σήμερα (19/5) συμπληρώνονται 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τις αθώες ψυχές που χάθηκαν εκείνη την «μαύρη» μέρα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να αναφέρει πως δεν θα αφήσει να ξεχαστούν οι 353.000 νεκροί.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο πόνος ξαναζωντανεύει αν δεν δικαιωθεί. Η μνήμη πεθαίνει αν δεν τροφοδοτείται. Η ιστορία επαναλαμβάνεται αν δεν αναγνωστεί.
Ο ΠΑΟΚ υπήρξε καταφύγιο και ελπίδα για τους Πόντιους της Βόρειας Ελλάδας. Θα συνεχίσει να είναι το όχημα της μνήμης, θα συνεχίσει να είναι το μαύρο του πένθους και το λευκό της ελπίδας και της Αναγέννησης! Ενώνουμε τη φωνή μας μέχρι να αναγνωριστεί παγκόσμια η Γενοκτονία των Ποντίων. Για να μη μένουν ανεξερεύνητες οι ανθρώπινες τραγωδίες, για να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά ξεριζωμούς και δολοφονίες με βάση την εθνικότητα και την Πίστη.
Δεν ξεχνούμε, δεν αφήνουμε τους 353.000 νεκρούς να ξεχαστούν!

1919-2019, 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων».

Δείτε το post:

View this post on Instagram

Ο πόνος ξαναζωντανεύει αν δεν δικαιωθεί. Η μνήμη πεθαίνει αν δεν τροφοδοτείται. Η ιστορία επαναλαμβάνεται αν δεν αναγνωστεί. Ο ΠΑΟΚ υπήρξε καταφύγιο και ελπίδα για τους Πόντιους της Βόρειας Ελλάδας. Θα συνεχίσει να είναι το όχημα της μνήμης, θα συνεχίσει να είναι το μαύρο του πένθους και το λευκό της ελπίδας και της Αναγέννησης! Ενώνουμε τη φωνή μας μέχρι να αναγνωριστεί παγκόσμια η Γενοκτονία των Ποντίων. Για να μη μένουν ανεξερεύνητες οι ανθρώπινες τραγωδίες, για να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά ξεριζωμούς και δολοφονίες με βάση την εθνικότητα και την Πίστη. Δεν ξεχνούμε, δεν αφήνουμε τους 353.000 νεκρούς να ξεχαστούν! 1919-2019, 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων

A post shared by PAOK FC (@paok_fc) on


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!