«100% ΠΑΟΚ ο Ιβάν»

Επιμέλεια: Μάνος Τσαλγατίδης-Παναγιώτης Κυρικλίδης

Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στο INPAOK ( δείτε εδώ το πρώτο κομμάτι της μεγάλης συνέντευξη του διεθνούς πορτιέρο) και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ιδιοκτήτη, πρόεδρο και ηγέτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε πως ο ομογενής επιχειρηματίας είναι «ΠΑΟΚ 100%» υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα».

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τον Ιβάν Σαββίδη, στο INPAOK: 

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο ερχομός του και η επένδυση του γιγάντωσαν ακόμα περισσότερο την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ έντονο χαρακτήρα. Πώς είναι η ψυχοσύνθεση του μετά από νίκη και πως μετά από ήττα. Πως την αντιλαμβάνεστε εσείς οι ποδοσφαιριστές όταν θα σας μιλήσει;

«Δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη ήττα. Δεν του αρέσει αυτή η λέξη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την οικογένεια, τη θρησκεία και φυσικά αγαπά τον ΠΑΟΚ. Είναι ΠΑΟΚ 100% και θέλει να βλέπει την ομάδα πάντα ψηλά. Θέλει να βλέπει τους οπαδούς να χαμογελάνε γιατί μια ομάδα είναι οι οπαδοί της. Αυτό δίνει μεγαλύτερο κίνητρο σε εμάς και μας κάνει να θέλουμε να βγάλουμε στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό μας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!