«Τελείωσε ο κύκλος μου»

Από το 2013 που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Τσόχλας έχει μάθει στα δύσκολα. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα αναφέρθηκε στον κύκλο του στον Δικεφάλου που κλείνει, αλλά και στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά… ο υπαρχηγός ανέφερε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μας. Αν δεν βιώσεις αυτές τις καταστάσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις. Είναι μεγάλος ο σεβασμός και πρέπει να πεις ευχαριστώ σε αυτούς που έμειναν μέχρι το τέλος. Κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση όλη η καθημερινότητα. Θέλαμε να τελειώσουμε με το κεφάλι ψηλά και το καταφέραμε. Αυτό φάνηκε και στο χειροκρότημα του κόσμου, που θεωρώ είναι λίγος για το μέγεθος του ΠΑΟΚ, αλλά έχει κάνει βήματα προόδου και ελπίζω να πολλαπλασιαστεί με αυτό το ήθος».

Για τον κύκλο που κλείνει:

«Κλείνει ένας κύκλος, εφόσον ο Μπάνε φεύγει. Η ομάδα όσο είμαι εγώ εδώ, κάθε χρόνο έκανε υπέρβαση. Τα τελευταία δύο χρόνια ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο. Σε όλους εδώ άξιζε κάτι καλύτερο. Εύχομαι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα πάνε τον ΠΑΟΚ ένα βήμα παραπάνω».

Για το αν κλείνει και ο δικός του κύκλος στην ομάδα:

«Ναι… Είναι δύσκολο, δεν θέλω να το αναλύσω. Ελπίζω η ομάδα να πάει καλύτερα και ο κόσμος να έρθει να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!