Φώναξαν ΠΑΟΚ για τελευταία φορά (video)

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή χρονιά και η συγκίνηση στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» είναι μεγάλη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, παίκτες, τεχνικό τιμ και όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα ομάδα, έγιναν… ένα στα αποδυτήρια και φώναξαν «ΠΑΟΚ» για τελευταία φορά φέτος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video και το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στα social media:

«1-2-4 ΠΑΟΚ! Το τελευταίο της σεζόν. Με όλη την ομάδα στα αποδυτήρια, αυτούς που κατέθεσαν απόψε την ψυχή τους στο «Παλατάκι» λες και κυλούσε ασπρόμαυρο αίμα στις φλέβες από την ημέρα που γεννήθηκαν και τον κόσμο, αυτούς που τα έδωσαν όλα από την δική τους πλευρά στην κερκίδα, αναγνώρισαν την προσπάθεια και ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματά τους. Πολύ έντονα συναισθήματα. ΠΑΟΚτσήδικα!»

View this post on Instagram

1-2-4- #PAOK ⚫️⚪️🖤 Το τελευταίο της σεζόν. Με όλη την ομάδα στα αποδυτήρια, αυτούς που κατέθεσαν απόψε την ψυχή τους στο «Παλατάκι» λες και κυλούσε ασπρόμαυρο αίμα στις φλέβες από την ημέρα που γεννήθηκαν και τον κόσμο, αυτούς που τα έδωσαν όλα από την δική τους πλευρά στην κερκίδα, αναγνώρισαν την προσπάθεια και ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματά τους. Πολύ έντονα συναισθήματα. ΠΑΟΚτσήδικα. #paokfamily #blackandwhite #team #keeppaokalive

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!