Ρεπόρτερ ΑΕΚ ο Κυριάκος (pics)

Τη συλλογή του από αυτοκίνητα παρουσίασε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Μελισσανίδης την Τετάρτη 22/5.

Μάλιστα, εκεί βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης,(όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του θέματος, αλλά και σε αυτή που ακολουθεί), παρά το γεγονός πως δεν συγκαταλέγεται σε αυτούς ή μήπως συγκαταλέγεται;

Άξιο αναφοράς και απορίας, είναι το γεγονός πως στο εν λόγω event για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ έδωσαν το παρών, τόσο ο Βασίλης Σαμπράκος, όσο και ο Μιχάλης Τσόχος!

Την ώρα που οι δύο εν λόγω κύριοι προσπαθούν να περάσουν το προφίλ του αντικειμενικού παρευρίσκονται σε… τραπέζωμα του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στους ρεπόρτερ της ομάδας.

Αυτό σίγουρα τους κάνει περισσότερο ρεπόρτερ ΑΕΚ παρά αντικειμενικούς…

Φυσικά, από τη συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άρης Ασβεστάς, που όπως διατυμπανίζει είναι ουδέτερος και ασχολείται με το ρεπορτάζ της ΕΠΟ, μάλλον αυτό δεν ισχύει τελικά.

Από το event δεν θα μπορούσε να λείπει και ο περίφημος Γιάννης Παπαδόπουλος, παρά το γεγονός πως δεν είναι δημοσιογράφος, είναι ο άνθρωπος των… ειδικών αποστολών του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα που ασχολείται κυρίως με το… δικαστικό ρεπορτάζ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!