Η υπόσχεση του Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, μετά από 23 μέρες στη Πορτογαλία όπου έκανε την επέμβαση για την αποκατάσταση των χιαστών του, επέστρεψε σήμερα (23/5) το πρωί στη Θεσσαλονίκη και τόνισε στο SDNA ότι θα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται στους αγωνιστικούς χώρους.

-Πότε αναμένεται να είσαι έτοιμος;

«Δεν ξέρω. Συνήθως αυτά τα χειρουργεία θέλουν έξι μήνες. Κάποιος εδώ είχε πει ότι έχω βάλει συνθετικό μόσχευμα και θα επιστρέψω σε τρεις μήνες. Ίσως να ήταν στην επέμβαση και να ξέρει παραπάνω από εμένα…».

-Για το στόχο του Champions League και την επόμενη χρονιά πως τα βλέπεις τα πράγματα;

«Νομίζω ότι έχουμε ομάδα, έχουμε έναν πολύ δυνατό γκρουπ. Μία οικογένεια. Είμαι λίγο εκτός τελευταία και με αυτό που έχουν γράψει για τον Βαρέλα, οπότε αν μπορέσουμε να τους κρατήσουμε όλους, είναι πολύ πιθανόν να μπούμε στους ομίλους του Champions League και φυσικά να κάνουμε μία καλή αρχή στη σεζόν γιατί ξέρουμε ότι σαν πρωταθλητές θα είναι πιο δύσκολο στο επόμενο πρωτάθλημα και θέλουμε να μπούμε δυνατά ώστε να πετυχαίνουμε τους στόχους μας που είναι να κερδίσουμε και πάλι τον τίτλο».

-Έδωσες υπόσχεση ότι θα επιστρέψεις για να σηκώσεις ξανά και τα δύο τρόπαια στην Ελλάδα…

«Η υπόσχεση ήταν ότι θα έρθω πιο δυνατός σίγουρα. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επαναλάβουμε αυτό που έγινε φέτος, το ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Οι άλλες ομάδες θα κάνουν μεταγραφές, δεν τους αρέσει πάρα πολύ να έρθει ξανά το πρωτάθλημα, οπότε θα είναι πιο δύσκολο. Μπορώ να πω ότι θα τα δώσουμε όλα, όπως φέτος, για να το πετυχαίνουμε πάντα».

-Για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης του κόσμου τι έχεις να πεις;

«Εγώ ήξερα ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά αυτό που ζούμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν κάτι το διαφορετικό. Το ήξερα ότι με αγαπάει, αλλά αυτό ξεπέρασε αυτό που μπορούσα εγώ να σκεφτώ. Στην ομάδα δεν άλλαξε κάτι, κερδίσαμε και το Κύπελλο. Δυστυχώς για εμένα έγινε αυτό που έγινε και τις πρώτες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για να γίνω γρήγορα καλά».

-Το πρόγραμμα αποθεραπείας στην Ελλάδα πως ξεκινάει;

«Με θεραπεία σήμερα κιόλας. Ξεκινάει χωρίς διακοπές, μόνο δουλειά».

-Θα ακολουθήσεις την ομάδα στην προετοιμασία, δεδομένου πως ο Λουτσέσκου σε θέλει δίπλα του;

«Όπως συζητήσαμε πράγματα για την επέμβαση και την αποκατάσταση, θα συζητήσουμε τι θα είναι πιο καλό για εμένα για την αποκατάσταση. Φυσικά και θέλω να είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι στον τελικό του Κυπέλλου γιατί η επέμβαση ήταν πολύ δύσκολη και ήταν ρίσκο να ταξιδέψω τέσσερις μέρες μετά. Αν έχουμε όλα όσα χρειάζεται για την αποθεραπεία μου και εκεί, φυσικά και θέλω να είμαι δίπλα στην ομάδα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!