«Θα μπορούσα να ήμουν πρωταθλητής…»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είχε φτάσει πριν λίγο καιρό ένα βήμα από την Τούμπα, αλλά αποφάσισε να περιμένει τη Σαμπντόρια και τελικά να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Τώρα, ο διεθνής αμυντικός μέσος σκέφτεται ότι θα μπορούσε να είναι νταμπλούχος Ελλάδας, αλλά δήλωσε ότι δεν το μετανιώνει. Η ψυχούλα του το ξέρει…

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το αν ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού: «Όχι, οι περισσότεροι το ξέρουν και θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν οπαδός του Παναθηναϊκού. Αλλή την ομάδα την έχω αγαπήσει τα 2.5 χρόνια που είμαι εδώ. Έχομε περάσει όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές και όσο περνά ο καιρός την αγαπώ ακόμη περισσότερο».

Για την άρνηση στην πρόταση του ΠΑΟΚ: «Πέρυσι ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είχα φτάσει κοντά στο σημείο να πω το ναι. Αλλά τότε δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ. Δεν μπορώ να παίρνω αποφάσεις εν βρασμώ. Ήταν μια πολύ καλή προοπτική για μένα και οικονομικά. Αλλά πιστεύω πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον μου μένοντας στον Παναθηναϊκό».

Για το αν σκέφτεται που σήμερα θα ήταν πρωταθλητής: «Εντάξει… Δε θα πω ψέματα, υπάρχουν κάποιες στιγμές αυτές οι σκέψεις, αλλά χωρίς να το μετανιώνω, σε καμία περίπτωση, για την απόφαση που πήρα. Απλά ως γεγονός. Ήταν μια δικιά μου απόφαση και κανενός άλλου και δεν το έχω μετανιώσει. Προχωράμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!