Κρίσιμο σταυροδρόμι για τον ΠΑΟΚ

Μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Φερνάντο Βαρέλα στην εξαιρετική πρόταση του ΠΑΟΚ (3,8 εκ. ευρώ για τρία χρόνια μαζί με τα πριμ και το bonus), ήρθε και η αρνητική απάντηση του Εβγέν Σάκχοφ, στον οποίο ο Δικέφαλος έδινε ότι και στο προηγούμενό του συμβόλαιο.

Ο ΠΑΟΚ χάνει δύο παίκτες που ήταν σημαντικά στελέχη του τα προηγούμενα τρία χρόνια και ειδικά ο Βαρέλα ήταν κομβικός στην άμυνα.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι ενόψει της επόμενη σεζόν, καθώς στο ξεκίνημα των υποχρεώσεών του θα του λείπουν και οι τραυματίες Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο (προέρχονται από ρήξη χιαστών), ενώ είναι άγνωστο ακόμη σε τι κατάσταση θα είναι και ο Βέρνμπλουμ (είχε υποστεί ρήξη αχίλλειου τένοντα αλλά η αποθεραπεία του είναι κατά 3-4 μήνες πιο προχωρημένη από των άλλων δύο).

Η κρισιμότητα έγκειται στο γεγονός ότι θα του λείπουν στα προκριματικά του Champions League, είτε μόνιμα (Βαρέλα, Σάκχοφ), είτε προσωρινά (Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ), σημαντικοί παίκτες των προηγούμενων χρόνων και το προσεχές διάστημα θα φανεί πόσο καλά θα μπορέσουν να καλυφθούν τα κενά τους μέσα από την ενίσχυση της ομάδας.

Διότι το δύσκολο δεν είναι μόνο να αποκτηθούν καλοί και ποιοτικοί παίκτες, αλλά να μπορέσουν να δέσουν και με το υπόλοιπο σύνολο, κάτι που πολλές φορές απαιτεί περισσότερο χρόνο…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!