Ο Καραμάνος, ο ΠτΔ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Όσο περνάνε οι μέρες, μεγαλώνει η αγωνία για την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και το ενδεχόμενο διοικητικής αλλαγής μετά το επιχειρηματικό ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από τον Γιώργο Καραμάνο.

Όπως έχει αναφερθεί, ο Γιώργος Καραμάνος δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, διαθέτει διαφημιστική εταιρεία και το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για τον ίδιο όσο και για το επιχειρηματικό σχήμα που εκπροσωπεί.

Στο ραντεβού που είχε με τους Θανάση Κατσαρή και Μπάνε Πρέλεβιτς, ανέπτυξε τριετές πλάνο, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον έλεγχο των οικονομικών δεδομένων.

Όσον αφορά το θέμα των χρεών, ο Γιώργος Καραμάνος τόνισε πως είναι ελεγχόμενο, ενώ την πρώτη χρονιά θέλει να ενημερωθεί πλήρως για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας αλλά και τα δεδομένα που ισχύουν στο πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ.

Ιδιαίτερη κουβέντα για το αγωνιστικό ήταν αδύνατο να γίνει για την ώρα, πάντως τις επόμενες ημέρες που θα διεξαχθεί νέο ραντεβού. Άλλωστε, σύμφωνα με το πλάνο που έχει τεθεί, το πρώτο διάστημα κρίνεται απαραίτητο να οριστεί νέα διοίκηση πρωτοδικείου.

Τέλος, ο Γιώργος Καραμάνος είναι ιδρυτής και εμπνευστής της μη φιλανθρωπικής εταιρείας «Δεν Λησμονώ», ενώ πρόσφατα παρουσίασε την φωτογραφική έκθεση «Μία Εικόνα Χίλιες Λέξεις», με θέμα τις θηριωδίες των Γερμανών στην χώρα μας την περίοδο της Κατοχή.

Το παρών στην «έκθεση» έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος τον έχει καλέσει και στο Προεδρικό Μέγαρο.

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!