«Για αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ» (video)

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, παραχώρησε ο Ροντρίγκο Σοάρες, που αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ, με πολύ μεγάλες προσδοκίες να κερδίσω τίτλους και να είμαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι αυτός. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε όσο καλύτερα γίνεται για εμένα και τον ΠΑΟΚ.

Ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που είναι ο ΠΑΟΚ, με φιλοδοξίες να καταφέρω μεγάλα επιτεύγματα. Ο σύλλογος όλο και μεγαλώνει και εγώ τον γνώριζα ήδη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και που είμαι πλέον μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας που είναι ο ΠΑΟΚ.

Έχω την φιλοδοξία να κερδίσω τρόπαια, να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως κάνει η ομάδα και να κάνω τον σύλλογο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσω.

Επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω του μεγαλείου του συλλόγου. Αυτόν που με έκανε να δεχτώ ήταν το σχέδιο για τον σύλλογο που μου παρουσίασαν. Επίσης οι άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν και που πόνταραν στο ότι εγώ μπορώ να συνεισφέρω σε αυτή την ανάπτυξη που έχει ο σύλλογος.

Αυτά έκαναν την διαφορά. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο τρόπος που ο σύλλογος αναπτύσσεται και που μπορεί να κάνει και εμένα να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Αυτά με έκαναν να έρθω στον ΠΑΟΚ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!