Η συμμαχία των εχθρών του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε, οχυρώθηκε, ωρίμασε και μπορεί να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους τους ακόμα και όταν συνασπίζονται για τον αντιμετωπίσουν σαν εχθρό. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Eνοχλούνται αφάνταστα τα επιτελεία Ολυμπιακού και ΑΕΚ, από τις αναφορές μας για την συμμαχία που δημιουργήθηκε για να αντιμετωπιστεί το… φαινόμενο ΠΑΟΚ. Πολύ θα ήθελαν οι δράσεις τους να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αλλά μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν.

Είναι αλήθεια ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, δυσκολευόταν πριν από χρόνια να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά παρόμοιες καταστάσεις. Από τη μία η μόνιμη εσωστρέφεια και από την άλλη, η αδύναμη αγωνιστικά ομάδα, δεν άφηνε περιθώρια για να ασχοληθεί ο ασπρόμαυρος οργανισμός με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με τις συμμαχίες, τις λυκοφιλίες, τις συμφωνίες πάνω ή κάτω από το τραπέζι. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα σωρό προβλήματα να λύσει, του ήταν αδύνατο να παρακολουθήσει το παρασκήνιο για να αναδείξει τις εις βάρος του συμφωνίες – συμμαχίες. Κάποτε… Τώρα είναι όλα διαφορετικά και καλά θα κάνουν τα επιτελεία των συμμάχων να αντιληφθούν ότι εκείνες οι εποχές, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε, οχυρώθηκε, ωρίμασε και μπορεί να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους τους ακόμα και όταν συνασπίζονται για τον αντιμετωπίσουν σαν εχθρό. Είναι θεμιτό να αισθάνονται Ολυμπιακός και ΑΕΚ μειονεκτικά απέναντι στον ΠΑΟΚ των δυο συνεχόμενων ΝΤΑΜΠΛ.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!