«Ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν!»

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο.

Ο Κατσαρής μίλησε για τον νέο Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, το γεγονός πως η φετινή συνέλευση είναι από τις πιο χαρούμενες, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέκτησε το νταμπλ, αλλά και για όλα τα τμήματα του Α.Σ.

Τέλος, μίλησε για το Παλατάκι, αλλά και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανέναν, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στην προεδρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να καλωσορίσω τον Δήμαρχό μας. Επιτέλους, έχουμε δικό μας Δήμαρχο! Εμείς τον θέλουμε Δήμαρχο της πόλης, αλλά παράλληλα να ικανοποιεί και θέματα του ΠΑΟΚ. Και ξέρουμε ότι ο Δήμαρχος, για όσα θέματα απασχολούν τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να τον απασχολούμε, αυτός θα μας απασχολεί, καθώς ξέρει τα θέματα που έχει το γήπεδο, και θα τα προχωράει αυτός! Θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ακόμα μια φορά, γιατί είναι πάντα δίπλα μας. Η φετινή συνέλευση, είναι από τις πιο ευτυχέστερες, γιατί είμαστε νταμπλούχοι!

«Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε με τις προσπάθειες του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και όλης της ομάδας, μαζί με τους φιλάθλους, να κατακτήσει το νταμπλ αήττητος, αν και θα έπρεπε να το γιορτάζουμε για δεύτερη χρονιά! Εύχομαι και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη, καθώς και η νέα χρονιά θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα. Αλλά επειδή εμείς εδώ είμαστε από τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, οι επιτυχίες δεν σταματάνε. Ξεκινώντας από το βόλεϊ, ο ΠΑΟΚ τα τελευταία πέντε χρόνια κατακτά έναν τίτλο. Άλλες φορές και τους δύο, και άλλες πάντα έναν».

«Ο Δικέφαλος, ήταν πάντα κομπάρσος στο βόλεϊ, και κινούμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αλλά πλέον, χάρη στον κ.Τσαλόπουλο που είναι κοντά μας, καθώς το άθλημα κατόρθωσε να χρειάζεται εκ μέρους του Ερασιτέχνη, την μικρότερη δυνατή οικονομική συνδρομή. Καθώς, έχοντας χορηγούς αλλά και εισιτήρια διαρκείας, κατάφερε να είναι αυτάρκης η ομάδα, όχι μόνο για να υπάρχει, αλλά και να πρωταγωνιστεί. Το γυναικείο χάντμπολ, πέτυχε και αυτό το νταμπλ, καθώς και αυτό το τμήμα χρόνια το πολεμούσε, και φέτος το έκανε. Υπάρχει επίσης και το γυναικείο ποδόσφαιρο, που είναι πάντα πρωταγωνιστής. Δεν καθιερώνουν το κύπελλο, για να μην είμαστε και εκεί νταμπλούχοι. Το γυναικείο βόλεϊ, εδώ και τρία χρόνια, μας κάνει χαρούμενους. Ξεκίνησε σε μία εποχή όπου έπαιζε στα σχολικά γήπεδα, και τώρα, κατόρθωσε, παρόλο που το βάλανε κάποιες τρικλοποδιές, και το ανάγκασαν να πρέπει να ανέβει ακόμα μια κατηγορία, με τον Κ.Αμοιρίδη στο πλευρό του, να ανέβει στην Α’1».

«Πιστεύω και η φετινή χρονιά, μετά από σούπερ επιτυχημένες χρονιές, θα πρωταγωνιστήσει, και θα καταλάβουν αυτοί που μονοπολούσανε το βόλεϊ, ότι θα υπάρχει και άλλος αντίπαλος. Επίσης, υπάρχει και η άρση βαρών, ο στίβος, η πάλη, τα οποία είναι τμήματα που δραστηριοποιούνται και κινούνται σε υψηλά επίπεδα, με κατακτήσεις πρώτων θέσεων. Επιθυμία μας είναι να συνεχιστεί αυτή η πορεία σε όλα τα τμήματα, και σε αυτό το θέμα θα χρειαστούμε την συμπαράσταση όλων σας, γιατί όσο περνάνε τα χρόνια και δυσκολεύουν οι καιροί, ένα διαρκείας ή ένας χορηγός, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας βοηθούν, αλλά χρειαζόμαστε και άλλους ανθρώπους, λιγότερο δυνατούς, για να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα. Μετά από τόσα χρόνια που είμαι στον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, έχω να σας πω ότι δεν χρωστάει σε κανέναν! Ποτέ δεν ήμασταν καλύτερα!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!