«Θα αποφασίσουμε μαζί με Σαββίδη!»

Ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena, για την συνέλευση του Ερασιτέχνη, για τον Ιβάν Σαββίδη και το τμήμα μπάσκετ του Δικεφάλου, αλλά και για το ποδόσφαιρο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ: «Τα τραπεζάκια σε λίγο δεν θα φτάνουν για τα τρόπαια του ΠΑΟΚ. Είχαμε 11 κύπελλα στη συνέλευση, χωρίς τα δυο στο ποδόσφαιρο. Του χρόνου θα αυξηθούν, γιατί μαθαίνω ότι το βόλεϊ κάνει ομαδάρα. Το βόλεϊ είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα που μας δίνει ο κ. Σαββίδης, μας φτάνουν για να ζήσουμε τον Ερασιτέχνη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια πλέον, η Τούμπα και το Παλατάκι είναι δικά μας, κι όχι ιδιόκτητα όπως μας λένε μερικοί μίζεροι. Θα κάνουμε συνάντηση με τον αρχηγό της οικογένειάς μας, τον Ιβάν Σαββίδη, για να δούμε τι θα κάνουμε και στο μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι το μοναδικό τμήμα που δεν καταφέρνει να μεγαλουργεί. Δεν θα προχωρήσει τίποτε με τον κ. Καραμάνο, αν δεν μιλήσουμε με τον Ιβάν Σαββίδη. Το πρώτο που θα κάνουμε είναι να μιλήσουμε μαζί του. Θα ερευνήσουμε επίσης το background του κ. Καραμάνου. Δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να πάει σε χέρια τα οποία δεν ξέρουμε. Θα ξέρουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια του ανθρώπου που είναι να αναλάβει, αλλιώς δεν πηγαίνει πουθενά η ομάδα».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ: «Οι παίκτες που θέλουμε και παίρνουμε, είναι στις θέσεις που θέλουμε να ενισχύσουμε το σωματείο. Θέλουμε να κάνουμε ακόμη ένα όνειρο πραγματικότητα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Έχουν χαθεί μεγάλες ευκαιρίες, με την Σάλκε και τον Άγιαξ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος ο ΠΑΟΚ θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα γίνει ομάδα παγκόσμιας εμβέλειας, παίζοντας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!