Φοβερό ξέσπασμα από Τότι

O Φρανσίσκο Τότι μετά από δύο χρόνια ως τεχνικός διευθυντής, ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου πως θα φύγει από την ομάδα έπειτα από 30 χρόνια.

Μάλιστα ο Φραντσέσκο Τότι τόνισε πως από την διοίκηση, δεν τον άφησαν να δουλέψει όπως θα ήθελε στο πόστο που είχε αναλάβει αλλά και ότι τον έκαναν τόσο να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά και να φύγει από την αγαπημένη του ομάδα!

Για τον λόγο που φεύγει από την Ρόμα:

 «Η Ρόμα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Περνούσα περισσότερο χρόνο στην ομάδα και τις εγκαταστάσεις στην Trigoria παρά στο σπίτι μου. Πάντοτε έβαζα τη Ρόμα πάνω απ’ όλους και απ’ όλα.

Δεν είναι δικό μου λάθος, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να εκφραστώ στο τεχνικό κομμάτι. Τον πρώτο χρόνο σκέφτηκα ότι οκ, συνέβη. Τον δεύτερο χρόνο κατάλαβα τι ακριβώς ήθελα να κάνω εγώ και δυστυχώς δεν γινόταν να δουλέψουμε μαζί. Δεν γινόταν να βοηθήσω την ομάδα και η ομάδα εμένα όπως ακριβώς το θέλαμε. Ήξεραν όλοι τις προθέσεις μου, ήθελα να δώσω πολλά στην ομάδα, όμως δεν με άφηναν.

Με ενοχλεί και με στεναχωρεί αυτή η εξέλιξη. Θα στηρίζω πάντοτε τη Ρόμα. Δεν είναι «αντίο» αυτό που λέμε. Δεν γίνεται να υπάρξω μακριά από τη Ρόμα».

Συνέχισε λέγοντας:

«Είναι μια δύσκολη απόφαση την οποία σκέφτηκα πολύ. Σκέφτηκα αρκετούς μήνες, αλλά πλέον νομίζω ότι είναι η πιο σωστή επιλογή που παίρνω. Η Ρόμα είναι μια ομάδα την οποία οφείλεις να αγαπάς και να υποστηρίζεις. Δεν υπάρχει ο Τότι, ο Παλότα, ο Μπαλντίνι. Υπάρχει ο σύλλογος και οι οπαδοί του.

Οι πρόεδροι έρχονται και φεύγουν, οι προπονητές το ίδιο, οι παίκτες το ίδιο. Η σημαία παραμένει στον ιστό της.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να κάνω. Όλοι ήθελαν να σταματήσω να παίζω μπάλα στη Ρόμα. Όλοι το ήξεραν αυτό. Μετά υπέγραψα συμβόλαιο για τεχνικός διευθυντής. Πολλές υποσχέσεις δόθηκαν, όμως καμία δεν έγινε πράξη. Όλοι ήξεραν τι ήθελα να κάνω. Όσο περνάει ο καιρός και αντιλαμβάνονται τι μπορείς να κάνεις, δεν γίνεται να κάθεσαι δίχως να κάνεις το παραμικρό. Δεν ήθελα να είμαι στη διάθεση των ανθρώπων που δεν με ήθελαν εκεί.

Συγκεκριμένα άτομα στη Ρόμα θέλουν να αφαιρέσουν όλους τους πραγματικούς υποστηρικτές της Ρόμα. Κατάφεραν αυτό που ήθελαν, όμως η αλήθεια έλαμψε. Από τη στιγμή που οι Αμερικανοί μπήκαν στην ομάδα, ήθελαν να μας διώξουν όλους εμάς που είμαστε οπαδοί της Ρόμα».

Για το τι χρειάζεται για να θα επιστρέψει στην ομάδα: 

«Σίγουρα να αλλάξουν οι ιδιοκτήτες. Αν με καλέσουν και πιστεύουν στις δυνατότητές μου, αν πιστεύουν πως μπορώ να κάνω κάτι καλό θα γυρίσω. Για εμένα η Ρόμα έρχεται πρώτη, ακόμα και τώρα. Ήταν καλύτερο για εμένα να πεθάνω, παρά να φύγω αλλά είναι καλύτερα για όλους να φύγω».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!