Θέλει Καρέλη ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος έχει θέσει έναν μεγάλο στόχο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, με τους Περιστεριώτες να φέρονται να επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Νίκου Καρέλη.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν μπόρεσε να προσφέρει στον ΠΑΟΚ όσα θα ήθελε ως δανεικός από τη Γκενκ και ο Δικέφαλος δε θα τον κρατήσει. Μένει ελεύθερος από τη βελγική ομάδα και εδώ και αρκετό καιρό φαινόταν να ασχολείται με την περίπτωσή του ο Παναθηναϊκός, αλλά εσχάτως μοιάζει να μην τον «κυνηγά» πια.

Σύμφωνα αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα στη διεκδίκησή του έχει μπει ο Ατρόμητος λόγω του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε να τον αποκτήσει και να προσθέσει στη γραμμή κρούσης της ένα σπουδαίο «όπλο».

Τη δεδομένη στιγμή, βέβαια, η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη, αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι.

Οι απαιτήσεις του Καρέλη, που έπαιρνε γύρω στα 600.000 ευρώ τον χρόνο στην Γκενκ, δεν υπάρχει περίπτωση να καλυφθούν από τον Ατρόμητο. Η διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου, όμως, καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να φέρει την υπόθεση στα μέτρα της.

Σημαντικό ρόλο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μπορεί να παίξει η παρουσία του Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας. Αυτός ήταν, άλλωστε, που τον πίστεψε, τον έφερε στον Παναθηναϊκό και με την καταλυτική του συμμετοχή στο «τριφύλλι» ανέβασε κατακόρυφα το όνομα και την χρηματιστηριακή του μετοχή. Ο ίδιος, λοιπόν, έχει λάβει επίσης μέρος στις διαπραγματεύσεις, ώστε να πείσει τον διεθνή φορ να δεχθεί την προοπτική του να παίξει στον Ατρόμητο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!