Το ΔΣ της Super League

Υψηλούς προσκεκλημένους θα έχει το σημερινό (18/6) διοικητικό συμβούλιο της Super League (στις 15:00) καθώς στα γραφεία του Συνεταιρισμού αναμένεται να βρεθούν εκ μέρους της FIFA και της UEFA, ο υπερσύμβουλος Πετρ Φούσεκ και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Χούμπελ.

Στην ατζέντα θα είναι τα κρούσματα βίας στο πρόσφατο πρωτάθλημα και η ανανέωση της θητείας του Μέλο Περέιρα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για την οποία υπάρχουν αντιδράσεις από τη συμμαχία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Η FIFA πάντως, έχει αποφασίσει να παραμείνει ο Πορτογάλος στο πόστο του και δεν δέχεται κουβέντα για τη μη ανανέωση του συμβολαίου, που θα τεθεί επί τάπητος στην αυριανή (19/6) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Στο συμβούλιο της Λίγκας, αναμένεται ακόμη, να αποφασιστεί πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος η σέντρα στο οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 24 Αυγούστου.

Nova και ΕΡΤ που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα των περισσότερων ομάδων, επιθυμούν η κλήρωση να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου για να κανονίσουν το πρόγραμμα τους.

Είναι πολύ πιθανό τέλος, να οριστικοποιηθεί ότι τη νέα χρονιά, θα υποβιβαστεί απευθείας μία ομάδα, και η ομάδα που θα τερματίσει στην 7η θέση στα πλέι άουτ θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της νεοσύστατης Super League 2 για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Εφόσον προκύψει διαφωνία συγκεκριμένο θέμα με την Ένωση Β’ Εθνικής που Θα διοργανώσει τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, τότε τη λύση αναμένεται να δώσει, όπως και πέρσι, το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Η ανακοίνωση της Super League για το σημερινό (18/6) Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρει:

«Την Τρίτη 18/06 στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

2/ Θέματα Κλήρωσης Πρωταθλήματος.

3/ Θέματα εκ του Αθλητικού Νόμου 4603/2019 (Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού).

4/ Ολοκλήρωση συμβάσεων χορηγίας με ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. & ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.

5/ Χορηγικά θέματα αγώνων/γηπέδων.

6/ Εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις.

7/ Εκλογή εκπροσώπου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου στη θέση του αποχωρήσαντος κ. Γ. Κασναφέρη.

8/ Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για τη χρήση 1/7/2018 – 30/6/2019.

9/ Επικύρωση βαθμολογίας Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19, 2018 – 2019.

10/ Διάφορα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!