Η θέση της ΚΑΕ για Καραμάνο

Στην Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από δυο συνεργάτες του βρίσκεται ο Γιώργος Καραμάνος, που ενδιαφέρεται να αναλάβει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επόμενη ημέρα του τμήματος.

Όπως προκύπτει από την ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» υπάρχει κατ΄αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως οι διαδικασίες και οι «ζυμώσεις» θα πάρουν λίγο χρόνο ακόμα, μέχρι να προκύψουν οριστικές εξελίξεις.

Ο κ. Καραμάνος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, ενώ εκκρεμεί συνάντηση και με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Παράλληλα, οριστική απόφαση για το μέλλον του τμήματος δεν μπορεί να ληφθεί, εφόσον δεν  ενημερωθεί και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι άλλωστε ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της ΚΑΕ τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!