Σαββατοκύριακο με Λατινικά ταμεία

Μία από τα ίδια αναμένεται να είναι και αυτό το στοιχηματικό Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας, καθώς θα ασχοληθούμε με το Κόπα Αμέρικα και τα δύο Σκανδιναβικά πρωταθλήματα Νορβηγίας και Σουηδίας, όπως ορίζει η εποχή στα τέλη του Ιουνίου.

Παράλληλα, στο στοιχηματικό μας πρόγραμμα μπαίνει και το Africa cup με τη συμμετοχή όλην των σημαντικών εθνικών της Αφρικανικής Ηπείρου, δίνοντάς μας ακόμα περισσότερες επιλογές, σε ένα κουπόνι όπου το ενδιαφέρον παραμένει χαμηλό.

Τριάδα με σημεία αποκλειστικά από το Κόπα Αμέρικα, όπου σιγά σιγά φτάνει στο τέλος η φάση των ομίλων και υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα εισιτήρια που δίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ξεκινάμε με τη νίκη της Βενεζουέλας κόντρα στην Βολιβία η οποία έδειξε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο θεσμό. Αντιθέτως η Βενεζουέλα με σκληροτράχηλο σύνολο, δεν έχασε ούτε από το Περού ούτε από την Βραζιλία και με μια ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Βολιβία και ήττα του Περού από την Βραζιλία, παίρνει άξια το εισιτήριο της πρόκρισης.

Αυτό το σενάριο θα επιλέξω λοιπόν και θα ποντάρω στη νίκη της διοργανώτριας Βραζιλίας κόντρα στο Περού. Δείχνει on fire η Βραζιλία και μετά την απώλεια βαθμών με την Βενεζουέλα θα επιδιώξει να κλείσει τις υποχρεώσεις στους ομίλους με μια νίκη, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δείχνει αγωνιστικά λίγα πράγματα. Κλείνω με τον άσο της Κολομβίας η οποία αντιμετωπίζει την Παραγουάη. Σε καλή αγωνιστική οι Κολομβιανοί, οι οποίοι πάνε για το 3 στα 3 και πρωτιά στον όμιλο, με την φιλοδοξία να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πάμε και στις τριάδες με τα γκολ, όπου κρατάω μία με goal / goal από Νορβηγία και Σουηδία και μία με όβερ 2,5 από το Κόπα Αμέρικα, με μεγάλες απόδοσεις και το ανάλογο ρίσκο. Βίκινγκ – Μπόντο Γκλιμτ, Μπρομαποικάρνα – Έργκριτε και Μιάλμπι – Μπράγκε είναι η τριάδα με εκατέρωθεν σκοράρισμα και απόδοση 4,72, ενώ η τριάδα με τα όβερ 2,5 και απόδοση πάνω από 6,50 μονάδες είναι Ουρουγουάη – Ιαπωνία, Κατάρ – Αργεντινή και Βολιβία – Βενεζουέλα.

ΤΡΙΑΔΑ
ΒΑΣΙΛΙΑΣ
ΒΟΛΙΒΙΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 2 (1,51)
ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1 (2,46)
ΠΕΡΟΥ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ 2 (1,28)

ΒΟΜΒΑ
ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ 2 (4,77)
Όσα πάνε κι όσα έρθουν είναι και οι δύο ομάδες, οπότε πάμε με τη μεγάλη απόδοση που είναι στο διπλό. Συγχρόνως, οι φιλοξενούμενοι, έχουν και την ικανότητα να κάνουν τη ζημιά στην ασταθέστατη Γιόνσεπινγκ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!