Επίθεση Χάτζι σε Λουτσέσκου!

Ο Γκιόργκι Χάτζι έστειλε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα Κ21 της Ρουμανία για την πρόκρισης στα ημιτελικά του EURO 2019 που διεξάγεται σε Ιταλία και Σαν Μαρίνο και έκανε επίθεση στον Ράζβαν Λουτσέσκου όπως σημειώνει το σάιτ «digi24.ro»

Συγκεκριμένα ο Χάτζι έκανε κριτική στην… κριτική του τεχνικού του ΠΑΟΚ και ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Λουτσέσκου ότι η συγκεκριμένη Εθνική Κ21 της Ρουμανίας δεν μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια την γενιά της και να σώσει το ρουμανικό ποδόσφαιρο και ότι μόνο 5-6 παίκτες από το σύνολο του Μιρέλ Ραντόι θα μπορούσαν να παίξουν σε πιο υψηλό επίπεδο.

«Τους αξίζουν συγχαρητήρια επειδή πάλεψαν με τις μεγαλύτερες ομάδες. Ας απολαύσουμε την επιτυχία τους και ας μιλήσουμε γι’ αυτούς. Αντίπαλος στα ημιτελικά είναι η Γερμανία. Τα παιδιά μας πήγαν ήδη πολύ μακριά. Έχουν αξία και τους αξίζουν πολλά μπράβο», είπε ο Χάτζι.

Συνεχίζοντας εξαπέλυσε μια χυδαία επίθεσή του στον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Δεν ξέρω γιατί ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα γι’ αυτήν την ομάδα Νέων της Ρουμανίας. Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα, στο πιστόλι του, στον πρόεδρό του τον Ιβάν Σαββίδη που έχει στον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα! Είναι αντιαθλητικά λάθος αυτό που είπε γι’ αυτά τα παιδιά. Ο πατέρας μου έπαιξε μπάλα τις δεκαετίες του ’70 και το ’80. Εγώ είχα μια γενιά που κέρδισε πρωταθλήματα και έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Τη δεκαετία του ’90 υπήρξε κι άλλη σπουδαία γενιά που μας οδήγησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν να το καταλάβει ή ίσως δε συμφωνήσει με τις εμφανίσεις που κάνουν τα παιδιά μας…».

Η επίθεση του Χάτζι στον Λουτσέσκου δε σταμάτησε ούτε εκεί! «Κάνει ένα τεράστιο, σοβαρό λάθος μη αναγνωρίζοντας μια τόσο σπουδαία γενιά που μας έχει φτάσει τόσο ψηλά. Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με Ακαδημίες, αλλά έχει συνηθίσει τους οπλοφόρους στην Ελλάδα! Και επιτέθηκε σε κάποια παιδιά μας. Μιλάει για 5-6 ότι θα ξεχωρίσουν αλλά αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει κάτι μοναδικό για τη Ρουμανία: την έχουν οδηγήσει στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 και αυτό είναι μοναδικό. Τον Ράζβαν Λουτσέσκου τον ενδιαφέρει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ, οι οπλοφόροι, τα πιστόλια και ότι είναι δίπλα του».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!