Χρυσό μετάλλιο για την Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη είναι η κορυφαία γυναίκα στον κόσμο στην σκοποβολή και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς με τις επιτυχίες!

Τώρα κατέκτησε χθες (26/6) το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 25μ., στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μινσκ. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης κατάφερε να επικρατήσει σε μπαράζ της Ελβετίδας Χάιντι Ντίτχελμ Γκέρμπερ και να πάρει την πρώτη θέση και το δεύτερο μετάλλιό της στη φετινή διοργάνωση, μετά το αργυρό στο αεροβόλο πιστόλι 10μ.

Αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία της η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη και μάλιστα διπλά. Όπως και στο Ρίο, έτσι κι εδώ στο Μινσκ πήρα δύο μετάλλια, το ένα χρυσό και, μάλιστα πάλι, όχι στο αγαπημένο μου αγώνισμα (αεροβόλο πιστόλι 10μ.). Ο προκριματικός το πρωί ήταν πολύ δύσκολος κι ο συναγωνισμός έντονος, αλλά ευτυχώς δεν είχα πόνους στο χέρι μου. Ενοχλήσεις παρουσιάστηκαν από τη μέση του τελικού κι έπειτα, αλλά, όπως φάνηκε, δεν με επηρέασαν σε σχέση με το αποτέλεσμα. Δώσαμε μπαράζ με την Ντίτχελμ (Ελβετία), που ήταν τρίτη στον αγώνα μας στο Ρίο, και πήρα το χρυσό».

Λίγο αργότερα στο facebook ανάρτησε το εξής μήνυμα:

«ΧΡΥΣΟ για την Ελλάδα μας σήμερα!!!

Ο εθνικός μας ύμνος ήχησε νωρίτερα εδώ στη Λευκορωσία και δεν θα μπορούσα να νιώσω πιο ευτυχισμένη και πλήρης.
Η συγκίνησή μου μάλιστα είναι διπλή, διότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ολοκληρώνεται η κατασκευή του σκοπευτηρίου των 25 μέτρων, έργο του κ. Άρη Θεοδωρίδη, στον οποίο θέλω να αφιερώσω την αποψινή μου νίκη και την παντοτινή μου ευγνωμοσύνη για την ανιδιοτελή του προσφορά.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα γλυκύτατα μηνύματά σας, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα!

Με πολλή αγάπη,

Άννα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!