«Έχει ιαθεί ο Ντάγκλας Αουγκούστο»

Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστή μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε το 2018 ο Ντάγκλας Αουγκούστο (δείτε εδώ περισσότερα), τον οποίο έχει κλείσει ο ΠΑΟΚ.

Πριν ακόμη έρθει στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, οι άνθρωποι του Δικέφαλου ρώτησαν για το ιατρικό ιστορικό του 22χρονου χαφ τη βραζιλιάνικη ομάδα και οι απαντήσεις που πήραν ήταν καθησυχαστικές, όπως σημειώνουν ΜΜΕ της Βραζιλίας.

«Ο Ντάγκλας ήταν απαλλαγμένος από τα συμπτώματα της ασθένειας που τον ταλαιπώρησε όταν πήγε δανεικός από την Κορίνθιανς στη Μπαχιά», αναφέρει το βραζιλιάνικο σάιτ «esporte.uol.com.br».

Και συνεχίζει: «Οι άνθρωποι της Κορίνθιανς κλήθηκαν από του ΠΑΟΚ για να ενημερωθούν τι ισχύει για τη σοβαρή ασθένεια την οποία αντιμετώπιζε ο Ντάγκλας κατά την περίοδο που αγωνίζονταν στη Φλουμινένσε και είχε διαγνωστεί με αντιδραστική αρθρίτιδα.

Ανησυχώντας, οι Έλληνες μίλησαν στους γιατρούς της Κορίνθιανς πριν την επίσημη υπογραφή και ο σύλλογος του Σάο Πάολο έχει ήδη καθησυχάσει τον ΠΑΟΚ ότι ο αθλητής έχει ιαθεί από την αυτοάνοση ασθένεια».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!