Γκρίνια σε Μπάγερν για μεταγραφές

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε συνέστησε υπομονή στους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου, που… μουρμουρίζουν για περισσότερες μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν, ώστε εκτός από το πρωτάθλημα να έχουν καλή πορεία και στο Champions League.

Η Μπάγερν απέκτησε για τη νέα σεζόν τους Γάλλους παγκόσμιους πρωταθλητές, Μπενζαμέν Παβάρ και Λούκας Ερναντέζ, αλλά οι οπαδοί της απαιτούν περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

«Είναι 8 Ιουλίου. Ξέρω ότι η υπομονή δεν είναι μία από τις μεγάλες αρετές των φιλάθλων μας. Η μεταγραφική αγορά είναι ανοιχτή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου. Παραμένουμε σε ετοιμότητα να αποκτήσουμε κάποιον κορυφαίο παίκτη αν μας δοθεί η ευκαιρία», δήλωσε ο Ρουμενίγκε, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, κατά την επίσημη παρουσίαση του Ερναντέζ στο Μόναχο.

Ακόμη πρόσθεσε: «Όλοι οι σύλλογοι περιμένουν την πρώτη μεγάλη μεταγραφή. Είμαστε σε καλό σημείο και υπομονετικοί. Καταλαβαίνω ότι όλοι αναμένουν μια μεγάλη μεταγραφή από τη Μπάγερν. Αλλά δεν είμαι καθόλου νευρικός. Απομένουν ακόμη δύο μήνες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Θα έχουμε μια ομάδα που θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Οι στόχοι μας δεν θα είναι λιγότεροι. Μην νομίζετε ότι δε θα έχουμε μια ομάδα που να μπορεί να κερδίσει έναν όγδοο τίτλο πρωταθλήματος και να κάνει μεγάλα πράγματα στις άλλες διοργανώσεις».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!