Στα δικαστήρια Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, όμως το σίριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά!

Νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης με την Μπαρτσελόνα έριξε η Ατλέτικο Μαδρίτης που με επίσημη ανακοίνωση της αμφισβητεί την νομιμότητα της μετακόμισης του Αντουάν Γκριεζμάν στην Βαρκελώνη.

Οι ροχιμπλάνκος υποστηρίζουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε πολύ νωρίτερα της 1ης Ιουλίου, όταν η ρήτρα αποδέσμευσης έπεσε στα 120 από τα 200 εκατομμύρια ευρώ και τονίζουν ότι θα κινηθούν νομικά: «Ο Αντουάν Γκριεζμάν μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκαν στην έδρα της Ισπανικής Επαγγελματικής Λίγκας για να καταγγείλουν την σύμβαση μεταξύ του παίκτη και της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού η Μπαρτσελόνα κατέθεσε για λογαριασμό του και στο όνομα του το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει ότι το ποσό που κατατέθηκε δεν επαρκεί για να καλύψει την ρήτρα, αφού είναι προφανές ότι η δέσμευση του παίκτη και της Μπαρτσελόνα έκλεισε πολύ πριν η ρήτρα μειωθεί από τα 200, στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης ήταν πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που ο παίκτης ανακοίνωσε στις 14 Μαΐου την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύει ότι η καταγγελία του συμβολαίου έγινε πολύ νωρίτερα από το τέλος της περασμένης σεζόν και βασιζόμενη σε πράξεις αλλά και δηλώσεις του παίκτη, έχει ξεκινήσει τις κατάλληλες διαδικασίες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των νόμιμων συμφερόντων της», ήταν η επίσημη τοποθέτηση των Μαδριλένων.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!