Κλοπή με… άρωμα Νεϊμάρ

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που μίλησε αποκλειστικά με τον Νεϊμάρ για το μέλλον του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, υποστήριξε ότι εκλάπη το υλικό από όχημά του κι η προγραμματισμένη για την Δευτέρα εκπομπή δεν θα μεταδοθεί!

Mπορεί ο Νεϊμάρ να επέστρεψε στο Παρίσι – δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του με τον Λεονάρντο και οι πληροφορίες αναφέρουν επικράτησε ιδιαίτερη ένταση λόγω των πιέσεων του ποδοσφαιριστή γι’ αποχώρηση – αλλά η προγραμματισμένη για σήμερα μετάδοση της συνέντευξης που παραχώρησε στη Βραζιλία αναβλήθηκε.

Όπως εξήγησε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που μίλησε αποκλειστικά με τον συμπατριώτη του σταρ της γαλλικής ομάδας, Πάουλο Βεργκέιρο, το υλικό εκλάπη από το όχημά του, το οποίο παραβιάστηκε!

Η πρώτη συνέντευξη έγινε την προηγούμενη Πέμπτη (11/7) με το Νέι όμως να θέτει ως προϋπόθεση να μην ερωτηθεί για τα προβλήματα που έχει με την Παρί Σεν-Ζερμέν και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης.

powered by Rubicon Project
Ωστόσο, ύστερα από επιμονή του δημοσιογράφου έγινε και δεύτερη συνέντευξη το Σάββατο (13/7), στην οποία ο Βραζιλιάνος «δίνει αρκετές πληροφορίες για το μέλλον του». Η εταιρία παραγωγής δεσμεύτηκε να εξαντλήσει όλους τους διαθέσιμους τρόπους για ν’ ανακτήσει το υλικό.

Το σίγουρο είναι ότι η προγραμματισμένη για σήμερα εκπομπή δεν θα μεταδοθεί.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!