Η «μάχη» του ΠΑΟΚ με τον χρόνο

O χρόνος κυλάει αντίστροφα πλέον για τον ΠΑΟΚ. Σε χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών εβδομάδων, ξεκινά η προσπάθεια της ομάδας να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους του Champions League.

Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Η προσθήκη ενός χαφ υψηλών προδιαγραφών, με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο στυλ του παιχνιδιού που θέλει να επιβάλει ο Φερέιρα στην ομάδα, είναι μονόδρομος. Η επιθυμία για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, μοιάζει πολύ δύσκολο να ικανοποιηθεί, χωρίς την προθήκη ενός ποιοτικού χαφ, που η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας.

Η δραστηριότητα των τελευταίων ημερών, είχε αποτελέσματα και η ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων θα προσφέρει ικανοποίηση τόσο στον Φερέιρα όσο και στον κόσμο που ζει την δική του αγώνα ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας σε ευρωπαικό επίπεδο.

Ένα ζήτημα που απασχολεί, είναι τι θα γίνει με τους Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, όταν αυτοί επιστρέψουν στην ενεργό δράση. Αμφότεροι χρειάζονται χρόνο για να επιστρέψουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ χρόνο δεν έχει, οπότε η απόκτηση χαφ (επαναλαμβάνω με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού του Φερέιρα), είναι μονόδρομος. Αντιλαμβάνομαι ότι στην πορεία (με την επιστροφή δηλαδή του Σουηδού και του Βραζιλιάνου), θα δημιουργηθεί συνωστισμός στην μεσαία γραμμή. Θεωρώ ότι ο Φερέιρα μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση σε μια χρονιά, που κακά τα ψέματα, θα είναι «γεμάτη» παιχνίδια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!