«Σημαντικό να φέρουν πίσω την επένδυση»

Πέραν των μεταγραφικών κινήσεων (δείτε εδώ) , ο Μάριο Μπράνκο κλήθηκε να σχολιάσει και για τις παραχωρήσεις που αναμένεται να κάνει ο ΠΑΟΚ, σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τους νταμπλούχους.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, αυτές οι πωλήσεις να φέρουν πίσω τουλάχιστον ένα μέρος τον όσων κόστισαν, υπογραμμίζοντας ότι είναι δική του ευθύνη να βρει λύσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

«Όταν έχεις ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, είναι προφανές ότι δεν χωράνε όλοι στην πρώτη ομάδα. Άρα ναι υπάρχουν παίκτες που είναι στη λίστα προς πώληση. Για τους περισσότερους υπάρχουν επιλογές, αλλά οι παίκτες πρέπει να τις καταλάβουν. Είναι δική μου ευθύνη για να βρω λύσεις, που θα επιτρέψει στο σύλλογο να πάρει πίσω μέρος της επένδυσης που έκανε. Κρατάμε αυτά που θέλουμε ως κλαμπ, αρκεί οι ποδοσφαιριστές να είναι επαγγελματίες. Είναι σημαντικό η ομάδα να πάρει κάποιο ποσό από αυτούς όταν φύγουν. Κάποιοι από αυτούς δυστυχώς δεν είχαν την καλύτερη επαγγελματική συμπεριφορά για να βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!