«Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ ο Κοεντράο»

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε εδώ) ο Φάμπιο Κοεντράο είναι μέσα στην λίστα των παικτών που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» υπάρχει προβληματισμός, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που γνώριζαν όλοι, πριν μερικά χρόνια.

Ωστόσο στην Πορτογαλία πάνε το ζήτημα αρκετά βήματα… παραπέρα, αφού όπως υποστηρίζει η σημερινή (18/7) έκδοση της εφημερίδας «Record», ο 31χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται πολύ κοντά στους νταμπλούχους Ελλάδος.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι η υπόθεση μπορεί να κλείσει ακόμα και εντός της ημέρας, κάνοντας λόγο και για ποσά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κοεντράο, που είναι ελεύθερος, ζητά από τον ΠΑΟΚ ένα ποσό κοντά στις 700 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, και το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων.

Επιπροσθέτως αναφέρεται ότι ο έμπειρος οπισθοφύλακας είχε πρόταση από την βραζιλιάνικη Φλαμένκο, αλλά πλέον ο πιθανότερος προορισμός του είναι η Ελλάδα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!