«Θυμάστε τι σας έκαναν οι Τούρκοι;»

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Μερκής για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο Αζερμπαϊτζάν με την Καραμπά και μια φάση, όπου ζήτησε φάουλ, με τον αντίπαλό του να αντιδρά απαράδεκτα και άκρως προκλητικά.

Ο «άσος» της κυπριακής ομάδας μέσω δηλώσεών του στο Cablenet, μετά την επική πρόκριση με το 2-0 απέναντι στην Καραμπάχ, ανέφερε πως ένας επιθετικός της ήταν προκλητικός μαζί του, λέγοντάς του να «μην κλαίει σαν γυναίκα», ενώ η σεξιστική του αναφορά ήταν απλώς η αρχή, για να του πει στη συνέχεια: «Θυμάστε τι σας έκαναν οι Τούρκοι;»!

Αναλυτικά ο Γιώργος Μερκής δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι. Μέσα σε μια δύσκολη έδρα καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Δεν νομίζω να πίστευαν πολλοί ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Εμείς το πιστεύαμε. Έδειξαν όλα τα παιδιά διάθεση και πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι οπαδοί που μας ακολούθησαν ήταν στο πλευρό μας και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την σπουδαία πρόκριση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, το χρειαζόταν αυτό.

Θέλω να πω κάτι που μου έτυχε μέσα στο γήπεδο… Σε μια φάση όταν ζήτησα φάουλ, γύρισε ο επιθετικός και μου λέει: «Μην κλαις σαν… γυναίκα».

Του είπα «δεν κλαίω, εγώ είμαι Έλληνας». Μου απάντησε… «θυμάστε τι σας έκαναν οι Τούρκοι;» και του είπα «Εγώ θυμούμαι, θα δεις τι θα πάθεις και εσύ σήμερα»!

Και του δείξαμε…

Γι’ αυτό και ο πανηγυρισμός με την Ελληνική σημαία.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και τους θέλουμε στο πλευρό μας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!