Πόσο έχεις μεγαλώσει ρε ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Καταλάβατε όλοι πόσο έχει μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ; Αυτός ο ΠΑΟΚ πήγε μέσα στη Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα και έκανε τον Άγιαξ να φοβηθεί!

Αυτός ο ΠΑΟΚ ανάγκασε τους παίκτες του Τεν Χαγκ να χτυπάνε εκτός φάσεις, αυτούς του Δικεφάλου και να διαμαρτύρονται για το παραμικρό στον χειρότερο Ευρωπαίο διαιτητή, τον Κρέγκ Πόουσον.

Κανένας φίλος του Δικεφάλου δεν πρέπει να κλάψει και να απογοητευτεί. Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν πως έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που να μην έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα και να κοιτούν στα μάτια ποδοσφαιρικά μεγαθήρια, όπως τον Άγιαξ.

Πραγματικά δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, αλλά πιστεύω πως ο διαιτητής Πόουσον μεγάλωσε φορώντας φανέλα Κρόιφ και έχοντας σε αφίσα τον Λιτμάνεν. Μπορώ να κατανοήσω το γεγονός πως σε αυτά τα παιχνίδια το πιο μεγάλο όνομα από τους δύο αντιπάλους θα πάρει περισσότερα σφυρίγματα.

Ο 40χρονος Βρετανός όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο! Δεν έδωσε απλά τα περισσότερα σφυρίγματα στον Άγιαξ, αλλά όλα!

Ο ΠΑΟΚ μπορεί για ακόμα μια φορά να έδειξε πως είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα που έχει τα φόντα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αλλά και πάλι εμφάνισε συγκεκριμένες αδυναμίες.

Διαβάστε περισσότερα, εδώ 

 

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!