«Όσο πιο ψηλά γίνεται!»

Δηλώσεις αναφορικά με το ξεκίνημα της νέας σεζόν στο χάντμπολ έκανε ο Απόστολος Παλάσκας, που παρέμεινε για μία ακόμα χρονιά στο «ασπρόμαυρα».

Ο Έλληνας αθλητής, τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να κοιτάει το ταβάνι, και να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να πραγματοποιήσει μια καλή χρονιά.

Αναλυτικά:

«Υπάρχει ένας αέρας ανανέωσης και με παιδιά που ηλικιακά είναι πιο νέα. Είναι μία ανανέωση που θα δώσει κίνητρο και σε εμάς, αλλά και μία νέα δυναμική στην ομάδα για να κάνει ένα βήμα παραπάνω φέτος και να ξεκινήσει μία καινούργια προσπάθεια.

Με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της σεζόν;: Όλοι όσοι είμαστε εδώ θα πρέπει να γουστάρουμε αυτό που κάνουμε, να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο, να μην ακούμε τι λένε για το ποιος είναι φαβορί για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Δεν ικανοποιούμαστε με καμία θέση, πάντα κοιτάζουμε το ταβάνι να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται.

Νέα πρόσωπα, θέλει χρόνο προσαρμογής ή θα είναι εύκολο επειδή κάποιοι έχουν παίξει και στο παρελθόν;: Όταν υπάρχουν νέα πρόσωπα κάθε ομάδα χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να αφομοιώσει αυτά που θέλει ο προπονητής, αλλά είναι θετικό που στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ, ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ομάδα και την πίεση που μπορεί να υπάρχει. Εμείς ως παλαιότεροι είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι και να τους εντάξουμε πιο γρήγορα. Η άφιξη νέων παιδιών δίνει κίνητρο σε όλους μας για να δημιουργηθεί κάτι πολύ καλό και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Μία ακόμη χρονιά για τον ίδιο στον ΠΑΟΚ, το συναίσθημα παραμένει το ίδιο όπως όταν ξεκίνησε στην ομάδα;: Πάντα υπάρχει και άγχος, αλλά και μεγαλύτερη όρεξη. Γιατί κάθε χρόνο μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς ότι θέλεις ακόμη παραπάνω πράγματα, δεν είσαι ικανοποιημένος με τίποτα. Όσο περνάνε τα χρόνια θες να ζεις την κάθε στιγμή και να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!