«Ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ»

Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε στα ΜΜΕ της Σλοβακίας και αναφέρθηκε κυρίως στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην τεχνικό διευθυντής του ΠΑΟΚ:

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας επιχειρηματίας, ένας πλούσιος άνθρωπος με ρίζες στην Ελλάδα. Οι γονείς του γεννήθηκαν εκεί. Υπάρχει επίσης μια έντονη σχέση αγάπης με τον σύλλογο. Για τον ΠΑΟΚ είναι σε θέση να κάνει τα πάντα! Ζει τους αγώνες πολύ συναισθηματικά και παρορμητικά. Χωρίς αυτόν, ο σύλλογος δεν θα ήταν εκεί που είναι. Ίσως θα κατέληγε στην Τρίτη εθνική. Τον έσωσε από την πτώχευση».

Στη συνέχεια ο Μίχελ αναφέρθηκε και στην παρουσία του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι δεν του άρεσε η θέση του προέδρου, καθώς στην Ελλάδα υπάρχει αρκετή γραφειοκρατία και πολλές ευθύνες για τον εκάστοτε πρόεδρο:

«Αν για παράδειγμα υπάρξει ένας θάνατος στο γήπεδο, ο πρόεδρος είναι ο πρώτος που φέρει την ποινική ευθύνη»

Όσον αφορά την αντίδραση του στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, όπου κλάπηκε το πρωτάθλημα από τον Δικέφαλο:

«Η ομάδα είχε αγγίξει τον τίτλο και αυτός ήταν ο λόγος που υπήρξαν τόσο έντονες στιγμές. Έτρεξα από τις θέσεις των VIP, γιατί είδα την αμφισβητούμενη φάση στο βίντεο. Είπα στον διαιτητή ότι το γκολ ήταν κανονικό και δεν έπρεπε να αλλάξει την απόφασή του. Υπήρχε πολλή ένταση, και έντονο αίσθημα αδικίας στην ομάδα και αυτό διόγκωσε την παρουσίαση του περιστατικού από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Ο κ. Σαββίδης είναι ένας τίμιος και σωστός άνθρωπος που εξελίχθηκε από το μηδέν. Ο πλούτος που απέκτησε είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Είναι ήδη εξήντα ετών και θα μπορούσε να χαλαρώσει, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται, ακόμα και δεκαέξι ώρες την ημέρα. Συνήθως τελειώνει στις 3 το πρωί. Είναι ένας εργάτης που δίνει για τις δουλειές του και το ποδόσφαιρο τα πάντα και σέβεται τους ανθρώπους που το εργάζονται γι ‘αυτόν».

Επίσης αναφέρθηκε και στο μέλλον του λέγοντας:

«Μετά το τέλος του αγώνα με την Σλόβαν θα έχω μια συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη για να βρούμε κάποια δυνατότητα συνεργασίας. Εάν όχι, θα αναζητήσω κάτι άλλο. Είτε εντός ή εκτός από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!