«Να βοηθήσουν όλοι το μπάσκετ»

«Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Σαββίδη», είπε ο Μπεκιάρης

Μετά το τέλος της χθεσινής (19/8) συνάντησης στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ για το μπάσκετ του Δικέφαλου (δείτε εδώ περισσότερα), ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ερασιτέχνη (και ενεργό μέλος του συλλόγου), ο Άκης Μπεκιάρης μίλησε την προσπάθεια σωτηρίας της ασπρόμαυρης ΚΑΕ.

Αρχικά για τη συνάντηση που έγινε είπε: «Έγινε η συνάντηση για να αρχίσει να κινείται κάτι στο τμήμα. Έγινε χρήση… απινιδωτή, για να το πούμε σχηματικά, προκειμένου να πάρει… ανάσα το τμήμα. Προέκυψε από τη συνάντηση υλικό και ηθικό-τεχνοκρατικό αποτέλεσμα.

Δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες με αριθμούς, είναι επιθυμία και των ιδίων των προσφερόντων, του κ. Αμοιρίδη, του κ. Γαλατσόπουλου, του κ. Ησαϊάδη, να μη γίνει αυτό.

Αποφασίσαμε για τις κινήσεις που χρειάζονται για την επάνδρωση του τμήματος μάρκετινγκ. Αμεσα πρέπει να προσεγγίσουμε χορηγούς, να τους φέρουμε ξανά κοντά στην ομάδα και να αρχίσουμε να δουλεύουμε άμεσα με τις προκαταβολές των χορηγιών. Έγινε άμεσα επίσης, με την ολοκλήρωση της δικής μας συζήτησης, πρόσληψη του νέου προπονητή, που δίνει ένα στίγμα για την καινούργια μέρα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ.

Φυσικά είναι πάντα δίπλα στο τμήμα και όλοι το θέλουμε, ο κ. Σαββίδης, ο πατριάρχης της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει πολλές φορές να τα περιμένουμε όλα από τον κ. Σαββίδη και εμείς να μην κουνήσουμε το… δακτυλάκι μας. Ο καθένας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, πρέπει να συνδράμει στο τμήμα».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα: «Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν και δεν είναι η στιγμή για κριτική. Σε ώρα μάχης θεωρούμε πως δεν είναι η κριτική το καλύτερο που χρειάζεται να γίνεται. Βλέπουμε την επόμενη μέρα, αυτό που προέχει είναι να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ. Οταν έρθει ώρα για κριτική, θα γίνει και θα καταμεριστούν ευθύνες, αν και εφόσον υπάρχουν».

Για αυτά που έχει κάνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ έως τώρα: «Ο Ερασιτέχνης είναι πάντα δίπλα στο τμήμα του μπάσκετ, κάνει πολλά για την ΚΑΕ, που συχνά, λόγω του προέδρου, του κ. Κατσαρή, μένουν στο σκοτάδι, δε φαίνονται και μερικές φορές, μάλιστα, θεωρούμε αδικημένο τον Ερασιτέχνη και τον πρόεδρο για κριτική που ασκείται. Για παράδειγμα, το ότι “Παλατάκι” συντηρείται, αυτήν τη στιγμή, εξ’ ολοκλήρου από τον ΑΣ, είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια. Δεν υπάρχει άλλο ιδρυτικό σωματείο που να συνδράμει τόσο σε ΚΑΕ».

Για το κλίμα ενότητας που βγήκε από τη συνάντηση: «Όλοι μαζί χρειάζεται να δώσουμε το στίγμα, να κινητοποιήσουμε τον κόσμο, θα γίνουν και κάποιες άλλες ενέργειες σε συνεργασία με την ΚΑΕ. Τέθηκαν, με τη συνάντησή μας, στρατηγικοί στόχοι, ο ρόλος μας, του ΑΣ, δηλαδή, δεν είναι να συνδιοικήσουμε με τη διοίκηση της ΚΑΕ. Είμαστε ανοικτοί όποτε μας ζητηθεί και κρίνουμε και εμείς από την πλευρά μας πως έτσι πρέπει, να δώσουμε χέρι βοήθειας».

Για την πιθανότητα νέων προσώπων στο ΔΣ της ΚΑΕ: «Τα βήματα που έγιναν είναι προς τα εμπρός. Βασικό, ακόμη, είναι πως δε λειτουργούμε με αποκλεισμούς. Βρεθήκαμε 5-10 άτομα, αυτό δε σημαίνει πως μόνο αυτούς θέλουμε. Όποιος προκύψει στην πορεία και δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, οι πόρτες του ΠΑΟΚ είναι ανοικτές. Όποιος έχει τη διάθεση, τη δυνατότητα και το χρόνο να προσφέρει, είναι καλοδεχούμενος.

Υπάρχει το διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από τον ελάχιστο αριθμό μελών, είναι τριμελές, όπως προβλέπει το καταστατικό και ο νόμος περί ανωνύμων εταιρειών. Λήγει η θητεία του στις 6/9, θα στελεχωθεί από εκεί και πέρα. Έγιναν προτάσεις σε κάποιους από όσους βρέθηκαν στη συνάντησή μας, θα γίνουν και άλλες και θα καταλήξουμε. Στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει κενό διοίκησης στην ΚΑΕ. Σεβόμαστε το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο στην προκειμένη ζήτησε τη συνδρομή και συμβουλή του ΑΣ και τη δώσαμε. Το διοικητικό συμβούλιο όμως, είναι που παίρνει τις αποφάσεις».

Για την παρουσία του κ. Σαββίδη και τη βοήθεια του στην ΚΑΕ: «Πρέπει να συμμετέχει στην προσπάθεια όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος. Ο κ. Σαββίδης έχει δείξει από το 2012 μέχρι σήμερα ότι βρίσκεται δίπλα σε όλον τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να εστιάσουμε στον κ. Σαββίδη».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!