Στήριξη διαρκείας στην ΚΑΕ

Την έμπρακτη στήριξή τους στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, δείχνουν οι οπαδοί του Δικεφάλου από τα Γρεβενά, αφού η Λέσχη Φίλων των «ασπρόμαυρων» ξεκινά την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Από την Τετάρτη 21/8/2019, ξεκινά η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, από τα γραφεία της λέσχης, για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ μας. Μιας ομάδας,που μας έχει χαρίσει ευρωπαϊκά τρόπαια στο παρελθόν και πλέον φυτοζωεί…

Σαν ένα κομμάτι του λαού του ΠΑΟΚ,σε έναν ασπρόμαυρο νομό, ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όσους θέλουν να βοηθήσουν στο νέο ξεκίνημα που γίνεται και τους καλούμε να αγοράσουν ένα καρτελάκι διαρκείας από τα γραφεία μας, σε προνομιακή τιμή (περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και οι ευρωπαϊκοί, στο Champions League) και έτσι να βοηθήσει ο καθένας μας από την μεριά του, αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Περισσότερες πληροφορίες στο club, στα γνωστά τηλέφωνα και μέσω inbox εδώ ή στον λογαριασμό μας στο instagram.

Υ.Γ. Επίσης,στα γραφεία της λέσχης,υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για το τμήμα βόλεϊ, του κυπελλούχου μας ΠΑΟΚ, σε προνομιακή τιμή.

Υ.Γ.1 ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΑΟΚ…ας βοηθήσουμε και τα υπόλοιπα τμήματα να «ανέβουν», ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΕΣ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ-ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!