Ανέλαβε δράση ο Φλεβαράκης!

Σειρά επαφών είχε ο νέος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, που έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τον έμπειρο κόουτς να έχει συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, τον Λίνο Χρυσικόπουλο και τον Απόλλωνα Τσόχλα.

Όσον αφορά τον αρχηγό του Δικεφάλου, έγινε μια συζήτηση ανάμεσα στον προπονητή του ΠΑΟΚ με τον Μαργαρίτη, ώστε να μιλήσουν για τη νέα σεζόν, αφού προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» και δεν έχει κάνει κάποια προσφυγή.

Στις επαφές του Κώστα Φλεβαράκη με τον Λίνο Χρυσικόπουλο, η συζήτηση έγινε σε διαφορετικό επίπεδο, αφού ο Κερκυραίος φόργουορντ, μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά έκανε προσφυγή και αν δεν λυθεί το θέμα με τα χρήματα δεν αναμένεται να υπάρξει και ουσιαστική εξέλιξη.

Η περίπτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου, είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ και για αυτόν τον λόγο υπάρχουν συζητήσεις και σε διοικητικό επίπεδο, σε μια προσπάθεια εξερεύνηση λύσης, για την παραμονή του έμπειρου καλαθοσφαιριστή.

Συζητήσεις έγιναν και με τον Απόλλωνα Τσόχλα, δεδομένης της κοινής επιθυμίας που υπάρχει από τον προπονητή του Δικεφάλου, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη για να μείνει στον ΠΑΟΚ. 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!