Μην αδικείτε τον ΠΑΟΚ, δαγκώνει!

Πιθανόν κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την ολική μετάλλαξη του ΠΑΟΚ, από μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα σε ένα τεράστιο πυλώνα ισχύος. Η έλευση της οικογένεια Σαββίδη, η οικονομική της δύναμη και η μαζική συσπείρωση του κόσμου γύρω από αυτούς και ολόκληρη την ομάδα, δεν επιτρέπει σε κανέναν πλέον να “παίζει” μαζί τους.

Με προεξάρχοντα τον Ιβάν, και μαζί με όλους τους επιτελείς του, η οποιαδήποτε “πληγή” ή αδικία μετατρέπεται σε αφορμή σφοδρής αντεπίθεσης, που τελικά μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ. Πριν 3,5 χρόνια, η “σφαγή” του Δικεφάλου στον ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας με τον Ολυμπιακό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και το έναυσμα για να έναν πόλεμο κατά της “παράγκας”. Αν ήξεραν στον Πειραιά τι θα επακολουθούσε, ίσως το ξανασκέφτονταν… Η απόφαση να μην κατέβει η ομάδα σε εκείνον τον επαναληπτικό, μπορεί τότε να φάνταζε “ρομαντική”, “καταδικαστική” ή “ανώφελη”, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν το σύνθημα της επανάστασης. Μπορεί να ήταν απίστευτα δύσκολο, μπορεί στο δρόμο να υπήρξαν απώλειες, μπορεί να υπάρχουν ακόμα πολλά εμπόδια, αλλά η παντοκρατορία του “ερυθρόλευκου” παρασκηνίου -όπως την ξέραμε κάποτε- “έπεσε”.

Πρόπερσι, ήταν η σειρά της ΑΕΚ και των λοιπών συμμάχων, με όλα όσα έγιναν για να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, να “πεισμώσει” ακόμα περισσότερο τον σύλλογο. Αποτέλεσμα: Το ιστορικό αήττητο νταμπλ του Δικεφάλου.

Φέτος, στο λυσσαλέο πόλεμο κατά του Σαββίδη και της ομάδας, στον… στίβο μάχης μπήκε ο οικονομικός αποκλεισμός μέσω των τηλεοπτικών. Η χρεωμένη NOVA και η εξαρτημένη ΕΡΤ δε σεβάστηκαν ούτε τον ΠΑΟΚ, ούτε τα κέρδη που θα είχαν από τον λαοφιλέστερο σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας και νταμπλούχο της χώρας. Κι εκεί που νόμιζαν ότι θα έφερναν ακόμα ένα πλήγμα, ήρθε το PAOKTV και η πρωτοποριακή απόφαση της ΠΑΕ για τα εντός έδρας ματς.

Για άλλη μια φορά, στην προσπάθειά τους να βάλουν τρικλοποδιά στον Δικέφαλο, θα καταλάβουν ότι αυτό φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτόφωτος και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Μπορεί να τα καταφέρει όλα μόνος του, κάτι που έτσι κι αλλιώς επιτάσσει η ιστορία του. Πόσο μάλλον τώρα που είναι πανίσχυρος παντού και ενωμένος. Μην τον αδικείται, μην προσπαθείτε να τον “πληγώσετε”. Δαγκώνει!

Πηγή: FORZA

Επικοινωνία-Facebook Page: Thodoros Hastas


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!