inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Τα «θέλω» του Φερέιρα

Όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
25.08.2019 23:19
Share
SHARE

Για τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, την απόδοση των παικτών του, αλλά και αυτά που θέλει να βλέπει από τους ποδοσφαιριστές του μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόδοση των παικτών του: «Το έχω πει πολλές φορές στους παίκτες, το αστέρι είναι η ομάδα, δεν είναι κάποιος ποδοσφαιριστής, ούτε μεταλλάσουμε την στρατηγική μας ή την τακτική μας, σε σχέση με το αν θα παίξει ο Α ή ο Β παίκτης.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές για εμάς είναι ίδιοι, προσπαθούμε να δώσουμε σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες, έτσι ώστε να μπορέσουν να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο για όσο χρονικό διάστημα θα παίξουν, να μπορέσουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να δώσουμε ευχαρίστηση και περηφάνια στους οπαδούς της ομάδας.

Θεωρώ πως σήμερα κάναμε καλή εμφάνιση, θα μπορούσαμε θεωρώ να βάλουμε περισσότερα γκολ, σε κάθε περίπτωση είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας».

Για τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό: «Γνωρίζεται και εσείς πως φτιάχνουμε μια νέα ομάδα, με πολλούς παίκτες που έφυγαν, κάποιους που ήρθαν, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γνωρίζουμε την κουλτούρα της νίκης που υπάρχει στην ομάδα, από την πλευρά μας εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε κάποιες νέες ιδέες, νέο στυλ παιχνιδιού, που θα έχει πολύ τον έλεγχο της μπάλας ως βάση του, για να κάνουμε πολλές επιθέσεις και ταυτόχρονα να είμαστε πολύ επιθετικοί χωρίς την μπάλα για να την κερδίζουμε και να ελέγχουμε τον αγώνα.

Έχουμε μια ξεκάθαρη ταυτότητα στο επιθετικό μας κομμάτι, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανισορροπία στις γραμμές του αντιπάλου και όταν βρεθεί αυτή, να επιταχύνουμε το παιχνίδι μας και να βρεθούμε εκεί, για να τελειώσουμε την φάση, είτε με σέντρα είτε με σουτ.

Θα πρέπει όταν χάνουμε την μπάλα να πηγαίνουμε στο 100% στη αμυντική μετάβαση, να… σκοτώνουμε το παιχνίδι εκεί που χάθηκε η μπάλα, είτε ξανακερδίζοντας την, είτε στην χειρότερη με κάποιο φάουλ. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αυτό να επιτευχθεί με την ένταση στα 90 λεπτά του αγώνα, ωστόσο ο στόχος είναι να αφαιρέσουμε όσο περισσότερο χώρο και χρόνο από τον αντίπαλο».

Για τον Ροντρίγκο και τους Μίσιτς – Σφιντέρσκι: «Καταρχάς ο Ροντρίγκο θα παίξει στο παιχνίδι της Τούμπας και για τον συγκεκριμένο έχω μόνο θετικά σχόλια να κάνω και για την συμπεριφορά του στην προπόνηση, είναι καλός επαγγελματίας, έχει ανταποκριθεί καλά σε όποιον ρόλο του ζητήσαμε, ουσιαστικά ενσωματώνει αυτά που ζητάμε, μια συνεχόμενη διάθεση, μια συνεχόμενη θέληση να προσφέρει και να υπηρετήσει το αστέρι που είναι η ομάδα και να βάλει το εγώ κάτω από το εμείς.

Όσον αφορά για τον Μίσιτς και Σφιντέρσκι, δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από αυτά που δείχνουν στις προπονήσεις. Γιατί νομίζω ότι το είχα αναφέρει αυτό σε παλαιότερες δηλώσεις μου, ότι αυτό το οποίο θέλω εγώ, είναι να έχω δυο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Όταν το έχουμε αυτό, τότε θα είμαστε προετοιμασμένοι να αγωνιστούμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Γιατί για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στα επίσημα ματς, θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί εσωτερικά, ώστε ο καθένας να τραβάει τον άλλον στις προπονήσεις, να τον κάνει καλύτερο και όσο γίνεται καλύτερος ο καθένας, γίνεται καλύτερη η ομάδα και παίζει καλύτερη στους αγώνες και γίνεται πιο ανταγωνιστικοί».

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα σύμφωνα με τα δικά του «θέλω», είπε: «Είδα πριν λίγο καιρό μια συνέντευξη του Γκουαρδιόλα, σας την συστήνω να την δείτε. Εκεί πέρα αναφέρθηκε στο γεγονός πως το αμυντικό κομμάτι μιας ομάδας είναι το πιο εύκολο να δουλευτεί, είναι αρκετά να μπορέσεις να κάνεις μια ομάδα να αμύνεται σωστά, σε αυτό το κομμάτι είμαστε αρκετά καλά.

Το επιθετικό κομμάτι είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία γιατί μιλάμε για μια δυναμική, για αυτοματισμούς, ουσιαστικά για να μπορέσουμε οι παίκτες να σκέφτονται το ίδιο, αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο και χρειάζεται χρόνος. Ο μοναδικός τρόπος είναι η σκληρή δουλειά και οι νίκες που λειτουργούν ως κόλα και ως εξτρά ώθηση και αυτοπεποίθηση.

Εμένα αυτό που με ικανοποίησε σήμερα είναι ότι παρόλα που μπήκαν νέοι παίκτες που δεν έχουν τόσο χρόνο, το παιχνίδι της ομάδας μας δεν άλλαξε, θεωρώ ότι διατηρήθηκε το ίδιο, οι παίκτες ήξεραν τι πρέπει να κάνουν σε κάθε στιγμή, ποιες ήταν οι κινήσεις που περίμεναν οι συμπαίκτες τους, πότε να ζητήσουνε την μπάλα.

Βρισκόμαστε σε καλό σημείο, είναι δύσκολο να πεις το χρονικό σημείο γι’αυτό που ρωτήσατε, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και η επιθετική ροή ακόμα καλύτερη».

Για τις μεταγραφές και τα λάθη των παικτών του στο ματς: «Για να ξεκινήσουμε αντίθετα όσον αφορά το 2ο σκέλος της ερώτησης, δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα σε μεταγραφές, σε θέσεις, έχω γίνει ξεκάθαρος σε αυτό το ζήτημα. Αυτό που εγώ θέλω είναι να έχω 20 +3 παίκτες νέους παίκτες και δυο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση έτσι ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά.

Εγώ υπολογίζω και είμαι 100% συγκεντρωμένος στους παίκτες που έχω και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μου, από εκεί και πέρα, όποιον κόουτς και να ρωτούσατε αν θέλει να έρθουν καλύτεροι από όσους έχουν, όλοι οι προπονητές θα σας έλεγαν ότι θα θέλανε. Γιατί η αλήθεια είναι, πως μόνο η πίεση και η συνεχής ανταγωνιστικότητα, είναι που βελτιώνει τους πάντες, όχι μόνο τους παίκτες αλλά όλους. Σε όλους τους τομείς, η πίεση και η ανταγωνιστικότητα σε κάνει καλύτερο.

Για το πρώτο σκέλος της ερώτησης, είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο να αποφύγεις τα λάθη, η αλήθεια είναι πως συνήθως κερδίζει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη, απλώς αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι υπάρχουν λάθη τα οποία είναι αβίαστα και κάποια λάθη που σε αναγκάζει να κάνεις ο αντίπαλος. Γι αυτό και χρειάζεται 100% συγκέντρωση σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού ώστε να αποφεύγονται λάθη που στοιχίζουν.

Εγώ δεν είμαι εναντίον ότι μπορεί να γίνουν και λάθη, είναι φυσιολογικό, δεν νευριάζω όταν ένας παίκτης μου έχει εύκολο γκολ και το χάνει. Και αυτό μπορεί να γίνει ή αν δεν τελειώσει φάση που θα έπρεπε να πετύχει γκολ. Αυτό για το οποίο νευριάζω, είναι όταν δεν βλέπω ποδοσφαιριστές να τρέχουν στο 100% για να γυρίσουν πίσω και να βοηθήσουνε την ομάδα αμυντικά.

Θα πρέπει όλοι να παίζουν για την ομάδα, σε οποιαδήποτε θέση και αν αγωνίζεται ο παίκτης, είτε αν αρχίσει ως βασικός είτε αν έρχεται από τον πάγκο. Αυτό το πνεύμα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Το αστέρι είναι η ομάδα, είναι ο ΠΑΟΚ».

Ποδόσφαιρο

Κλήθηκε από τη ΔΕΑΒ η ΑΕΚ

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 16:08

Η Θέλτα ετοιμάζεται για «μαγική νύχτα» με τον ΠΑΟΚ!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 15:18

Οριστικά με κόσμο το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 14:56

Οριστικό: Αλλαγή για τον… τηλεοπτικό ΠΑΟΚ Β!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 14:34

Πάει για αλλαγή το ΠΑΟΚ Β- Αναγέννηση!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 13:44

O φετινός Παναιτωλικός είναι… άλλος

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 13:32

Μπάσκετ

ΠΑΟΚ: «Η πρώτη πρόκληση της νέας σεζόν!»

Όλγα Χιονίδου
18.09.2025 15:55

Ο Μυστακίδης και οι άμεσες βελτιώσεις στο Παλατάκι

Όλγα Χιονίδου
18.09.2025 15:55

Μπράουν: «Να είμαστε έτοιμοι και με σωστή νοοτροπία»

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 19:15

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του BCL

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 17:07

Οι οδηγίες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια με Ντέρμπι

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 16:12

Βρήκαν τηλεοπτική «στέγη» τα προκριματικά του BCL

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 15:37

Αντίπαλοι

Κλήθηκε από τη ΔΕΑΒ η ΑΕΚ

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 16:08

Η Θέλτα ετοιμάζεται για «μαγική νύχτα» με τον ΠΑΟΚ!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
18.09.2025 15:18

Οριστικά με κόσμο το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 14:56

O φετινός Παναιτωλικός είναι… άλλος

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 13:32

Πάει για κεκλεισμένων το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 13:03

Ο απρόβλεπτος Παναιτωλικός και το σερί… διπλών

Γιάννης Σωτηρίου
18.09.2025 11:18
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Κλήθηκε από τη ΔΕΑΒ η ΑΕΚ
18.09.2025 16:08
ΠΑΟΚ: «Η πρώτη πρόκληση της νέας σεζόν!»
18.09.2025 15:55
Η Θέλτα ετοιμάζεται για «μαγική νύχτα» με τον ΠΑΟΚ!
18.09.2025 15:18
Οριστικά με κόσμο το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός
18.09.2025 14:56
Οριστικό: Αλλαγή για τον… τηλεοπτικό ΠΑΟΚ Β!
18.09.2025 14:34

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Οι σφαλιάρες χρειάζονται, οι μπουνιές αφήνουν σημάδια…

Θόδωρος Χαστάς
18.09.2025 13:46
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Η φετινή διαφορά φαίνεται στον… Λόβρεν!

Σωτήρης Μήλιος
16.09.2025 00:02
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Τα έκανε όλα σωστά εκτός από ένα

Θόδωρος Χαστάς
16.09.2025 07:56
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Όταν η ΕΠΟ δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις…

Κώστας Βασιλόπουλος
06.09.2025 08:41
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Με αυτό το… πλευρό να κοιμάται

Θόδωρος Χαστάς
01.09.2025 01:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ηρεμία του!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.09.2025 22:00

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?