Στον ΑΣ ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης (pics)

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, είχαν ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, που ενημέρωσαν τον υφυπουργό για όλες τις δραστηριότητες του σωματείου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Συνάντηση γνωριμίας με τον νέο Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποίησε η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή και τον Α’ Αντιπρόεδρο, κο Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον υφυπουργό για όλες τις δραστηριότητες των ερασιτεχνικών αθλητικών τμημάτων του Δικεφάλου, ενώ ο ίδιος έδειξε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος με την λειτουργία του σωματείου μας.

Ο κος Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και τους παρακίνησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Τέλος, και οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου αφού συνεχάρησαν με την σειρά τους, τον κο Λευτέρη Αυγενάκη, για την ανάληψη των καθηκόντων τού, του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην άσκηση αυτών.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!