Στους μικρούς είναι τα λεφτά

Μία ακόμα επιτυχία πρόσθεσε η στήλη στο ενεργητικό της, με τη βασική τριάδα να βρίσκει στόχο με χαρακτηριστική ευκολία και να προσφέρει ένα ακόμα ταμείο με απόδοση κοντά στις 4,50 μονάδες, μεγαλώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το σερί των επιτυχιών και δικαιώνοντας παράλληλα όσους εμπιστεύονται τις επιλογές μας.

Μπήκαμε λοιπόν στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, με το στοιχηματικό κουπόνι όμως να μην είναι αυτό που θα θέλαμε, καθώς η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω προκριματικών για το Euro του χρόνου το καλοκαίρι, μας προσφέρει ένα πρόγραμμα μικρότερο σε μέγεθος αλλά και σε ενδιαφέρον. Όλο αυτό μας κάνει να κοιτάξουμε προς τις μικρότερες κατηγορίες, όπου όπως και να χει υπάρχουν επιλογές για πιθανά κέρδη.

Στους μικρούς της Αγγλίας, όπως πάντα τέτοιες μέρες, θα ρίξουμε το στοιχηματικό μας βάρος και συγκεκριμένα στην Α και Β Αγγλίας και στα πολλά γκολ. Ξεκινάω με το παιχνίδι Ντονκάστερ – Ρόδεραμ, με τους γηπεδούχους να μετράνε στα τρία τελευταία παιχνίδια τους ισάριθμα όβερ και μάλιστα με βροχή από γκολ. Παράλληλα και οι φιλοξενούμενοι τρώνε – βάζουν με ευκολία, με το συγκεκριμένο σημείο να δείχνει μια safe επιλογή.

Δεύτερη αναμέτρηση κρατάω το Μπρίστολ Ρόβερς – Άκρινγκτον. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια των Ρόβερς έχουν γκολ κάτι που θεωρώ ότι θα συμβεί και με την Άκρινγκτον, η οποία έχει εύκολο το γκολ, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Τέλος κλείνω τη βασική τριάδα των όβερ 2,5 με την αναμέτρηση Πλίμουθ – Όλνταμ. Στα 5 τελευταία παιχνίδια της η Πλίμουθ μετράει 5 όβερ και μάλιστα με goal / goal, γεγονός που με οδηγεί να ποντάρω και πάλι στο ίδιο σημείο. Από την άλλη υπάρχει και η ανάγκη βαθμών από τις δύο ομάδες και πιστεύω ότι θα έχουμε όσα πάνε κι όσα έρθουν.

Στις δύο υπόλοιπες τριάδες έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια επίσης με όβερ 2,5 και τρία με goal / goal. Μίλτον Κέινς Ντονς – Γουίμπλεντον, Γκρίμσμπι – Κρου και Μάνσφιλντ – Σκάνθορπ είναι η τριάδα των όβερ 2,5 με απόδοση 7,20 μονάδες και Κόβεντρι – Μπλάκπουλ, Γουίκομπ – Λίνκολν και Μπράντφορντ – Νορθάμπτον η τριάδα με το εκατέρωθεν σκοράρισμα και απόδοση 6,32 μονάδες.

ΤΡΙΑΔΑ

ΒΑΣΙΛΙΑΣ

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΡΟΔΕΡΑΜ ΟΒΕΡ 2,5 (1,89)

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒ. – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ ΟΒΕΡ 2,5 (1,95)

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΟΛΝΤΑΜ ΟΒΕΡ 2,5 (1,90)

ΒΟΜΒΑ

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΟΛΝΤΑΜ 2 (5,02)

Μία τάση βελτίωσης τη δείχνει η Όλνταμ η οποία το πολεμάει να ανέβει βαθμολογικά. Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει ένα διπλό σε μια ομάδα η οποία δεν είναι υπερδύναμη και να μας δικαιώσει για την επιλογή μας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!