Κράξιμο στην Ελλάδα για το VAR!

«Μπηχτή» εναντίον του ελληνικού πρωταθλήματος άφησε ο πρόεδρος της ισπανικής επιτροπής διαιτησίας, Βερδάσκο Καρμπάγιο, τονίζοντας ότι στο VAR δεν πρέπει να μπαίνει κανένα αντικείμενο, φαγητό ή ποτό.

Παρουσιάζοντας τις νέες εγκαταστάσεις του Video Assistant Referee για το ισπανικό πρωτάθλημα, ο ίδιος εξέφρασε την υπερηφάνεια του για το έργο που έγινε, ώστε να γίνει πιο εύκολη η δουλειά των διαιτητών, προσθέτοντας πως κανείς δεν έχει πρόσβαση, πέραν των αρμοδίων που πρέπει να βρίσκονται στον χώρο..

Κάπου εκεί θυμήθηκε και όσα έγιναν στη Λαμία στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, με την παραγγελία να φτάνει στον Κομίνη και την παρέα του που ήταν VAR σε ζωντανή μετάδοση (!), θέλοντας να επισημάνει την αυστηρότητα, με την οποία πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί.

Αφού πρώτα είπες πως «σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τις εγκαταστάσεις μας. Είναι το καλύτερο VAR του κόσμου. Μόνο το NBA μας ξεπερνά. Στις εγκαταστάσεις μας αυτές δεν έχει πρόσβαση κανείς», πρόσθεσε τα εξής: «Στις εγκαταστάσεις του VAR μας δεν μπορεί να μπει ούτε κινητό, ούτε φαγητό, ούτε ποτό, όπως είχε συμβεί στην Ελλάδα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!