«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου!»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το παιχνίδι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριές του, μίλησε για την επόμενη αντίπαλο των «ασπρόμαυρων», ΖΟΡΚ και ευχαρίστησε τον κόσμο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για το παιχνίδι:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί σε 48 ώρες ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε δύο παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά η διαφορά που είχαμε από τα δύο παιχνίδια ήταν καλή. Γνωρίζαμε ότι θα μας πιέσουν, όμως μέσα από την προπόνηση και την μελέτη του αντιπάλου, προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Λόγω της κόπωσης φυσικά, δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι που είχαμε στο μυαλό μας. Ξέραμε ότι είναι 60 λεπτά από την πρόκριση διατηρήσαμε την συγκέντρωσή μας, που δεν ήταν εύκολο και έτσι ήρθε η ισοπαλία και η πρόκριση που θέλαμε πολύ».

Για την ΖΟΡΚ:

«Είναι μια ομάδα που παίζει Champions League. Θα τη μελετήσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση η πρόκριση».

Για τον κόσμο:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου και περιμέναμε ότι θα μας βοηθήσει αρκετά. Δεν ξέραμε το μέγεθος, αλλά ήταν υπέρ αρκετός και τους ευχαριστούμε για αυτό, γιατί σε πολλές φάσεις που κολλήσαμε, ήταν εκεί πέρα και μας βοήθησαν».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!