Η ταινία του αρχηγού!

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι ο μεγάλος ηγέτης του ΠΑΟΚ εντός των αποδυτηρίων, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, να παρουσιάζει ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στον αρχηγό του Δικεφάλου, με την ταινία που κάνει πρεμιέρα στο κανάλι των «ασπρόμαυρων» στο youtube.

Όλα όσα τον χαρακτηρίζουν, όλα όσα σήμαινε η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, όλα όσα αντιπροσωπεύει ο Δικέφαλος στη ζωή του, σε ένα mini movie από τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» για τον ηγέτη της ομάδας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

H ατυχία, ο πόνος αναδεικνύουν την ανθρώπινη υπόσταση πάνω απ’όποια… αστερόσκονη περιβάλλει έναν αθλητή. Κι έτσι με τρόπο στενάχωρο, άλλα οικείο συμβάλλουν στην ταύτιση μαζί του.

Ο τραυματισμός του Αντρέ Βιεϊρίνια έφερε και πόνο και στεναχώρια μαζί μ’ένα μεγάλο γιατί. Αφήνοντας στην άκρη την ένταση της στιγμής, όμως, λειτούργησε ενισχυτικά στο μύθο που ο ίδιος έχτισε.

Η αποθέωση, το standing ovation που απέμεινε βουρκωμένος ν’απολαμβάνει, η καθολική αποδοχή έβαλαν και πάλι τα πράγματα στη θέση τους. Στη σωστή τους βάση. Έξι μήνες, όσο δύσκολοι κι αν είναι (που είναι) μοιάζουν με… στατιστικό λάθος μπροστά στην ευρύτερη εικόνα.

Ο Βιεϊρίνια αποτελεί ίσως τον μοναδικό ποδοσφαιριστή της εποχής μας, στην Ελλάδα που χαίρει της εκτίμησης όλης της χώρας. Η αξία του δεν αμφισβητείται. Όπως και η ποιότητα του χαρακτήρα του.

Στη mini movie που ακολουθεί θα δείτε πως ο Πορτογάλος έφτασε μέχρι εδώ. Τις αξίες του, τις σκέψεις του, θα περιηγηθείτε στην περασμένη σεζόν όπου κέρδισε τα πάντα σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο. Όπως το ονειρευόταν.

Δείτε παρακάτω σε live streaming το αφιέρωμα της ΠΑΕ στον Αντελίνο Βιεϊρίνια:


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!