«Όσο πιο ψηλά γίνεται» (pics)

Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου του γυναικείου τμήματος βόλεϊ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Morris η συνέντευξη τύπου της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, η οποία για πρώτη φορά την φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στην Volleyleague, όπου ο στόχος που τέθηκε για την φετινή σεζόν, είναι οι «ασπρόμαυρες» να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Στο πάνελ μίλησαν ο προπονητής της ομάδας, Μίχαλ Μάσεκ, η αρχηγός του Δικεφάλου Εύα Χαντάβα, ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Ελευθεριάδης και φυσικά ο μέγας χορηγός του τμήματος, Κώστας Αμοιρίδης.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Εύα Χαντάβα: «Είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Είναι μία πρόκληση η Α’1, και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Αμοιρίδη γιατί βρίσκεται πάντα κοντά μας. Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε, πάντα μαζί με τον προπονητή».

Μίχαλ Μάσεκ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Αμοιρίδη που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Γνωρίζω την ιστορία της, η οποία είναι πολύ μεγάλη. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε μία πολύ καλή ομάδα στο καλοκαίρι, στην οποία υπάρχουν κάποιες έμπειρες παίκτριες, όπως και νέες με ταλέντο, ενσωματώνοντας φυσικά και τις παλιές στο σύνολο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Αρχικά, ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα το γεγονός ότι η ομάδα ήρθε από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία. Δεν είναι εύκολο να θέσουμε τόσο γρήγορα μεγάλους στόχους, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε καθημερινά ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Αν έχει πληροφορίες για τις άλλες ομάδες: «Πρέπει να κοιτάξουμε κυρίως τους εαυτούς μας, και όχι τους αντιπάλους. Αν αυτοί παίξουν καλύτερα από εμάς, απλά θα αποδεχθούμε αυτό το γεγονός, εμείς κοιτάμε την βελτίωσή μας».

Κώστας Αμοιρίδης: «Φέτος είναι η παρθενική μας χρονιά στην Α’1. Θέλω να πιστεύω ότι κάναμε ότι μπορούσαμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για την ομάδα, ώστε να είμαστε μία οικογένεια και ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, ώστε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε πράγματα. Θέλω να καλωσορίσω τις νέες παίκτριες, και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, και θέλω ο καθένας μέσα στην ομάδα να στηρίζει τον άλλον, και ειδικά τις νέες παίκτριες που είναι κάτι πρωτόγνωρο γι’αυτές».

Γιώργος Χατζηβασιλειάδης: «Καλωσορίσατε σε αυτή τη καινούρια προσπάθεια, που γίνεται για πρώτη φορά στην Α’1, με πρόεδρο τον Κώστα Αμοιρίδη που είναι πρόεδρος της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι θα βάλουμε ένα νέο λιθαράκι στην ομάδα, σε όλους τους τομείς, και σίγουρα και στις ακαδημίες. Αυτό ήταν ένα όνειρο που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, ώστε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες. Προσπαθούμε σε όλα τα επίπεδα ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, και να λύσουμε όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα. Είμαστε δίπλα στην ομάδα και στις αθλήτριες. Θέλω να σας ευχαριστήσω ως υπεύθυνος του τμήματος για την συνεργασία και την κατανόηση. Θέλω να καλωσορίσω και τις νέες παίκτριες που ήρθαν στην ομάδα, την Καρολίνα Αλμπουκέρκι από την Βραζιλία, την Κλαούντια Καζορόφσκα από την Πολωνία, την Ντάρια Έρτσεν από την Σλοβενία, και φυσικά τον προπονητή Μίχαλ Μάσεκ από την Σλοβακία. Δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα ώστε να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται, και εύχομαι να κόψουμε και φέτος το νήμα ως πρωταθλητές».

Για τα διαρκείας της ομάδας: «Τα διαρκείας της ομάδας είναι έτοιμα, και καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μας στηρίξει».

Για την έδρα της ομάδας: «Και τη νέα χρονιά θα αγωνιζόμαστε στη Μίκρα».

Το γυναικείο βόλεϊ, δέχθηκε ευχές και από τον πρόεδρο της ανδρικής ομάδας, Αντώνη Τσαλόπουλο, που βρίσκεται πάντα δίπλα στα «ασπρόμαυρα« τμήματα.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση παρακάτω:

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!