«Δεν το βάλαμε κάτω»

Στην βελτίωση της άμυνας στάθηκε ο Άαρον Μπεστ, που τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να δώσει εκεί το μεγαλύτερο βάρος της δουλειάς της.

Αναλυτικά:

Αν βελτίωσε η ομάδα πράγματα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο: «Σίγουρα η άμυνα είναι κάτι που πρέπει να επικεντρωθούμε. Είναι ένας τομέας που έχουμε δει και έχουμε επισημάνει αρκετά από τα video που αναλύσαμε. Η επίθεση λειτουργεί καλά, σίγουρα χρειάζεται και εκεί βελτίωση, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στα αμυντικά καθήκοντα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα γύρισε το εις βάρος της σκορ: «Νομίζω ότι είμαστε ένα πολύ καλό γκρουπ, και αυτό εξηγεί το γεγονός ότι η ομάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κέρδισε. Δεν το βάλαμε κάτω, και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Τι τον δυσκόλεψε περισσότερο από τον Ιωνικό: «Παίζουν πολύ γρήγορα, προσπαθούν να επιτεθούν με κάθε τρόπο! Ήταν μία καλή ευκαιρία για την άμυνά μας να αγωνιστεί απέναντί τους. Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα από το τι πρέπει να βελτιώσουμε από εδώ και πέρα στο παιχνίδι μας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!